Merhaba arkadaslar Windows Vista artik yavas yavas yayginlasmaya basladi ve bu aralar nerdeyse tüm bilgisayar kullanicilari işletim sistemi değiştirsemmi yoksa Xp de yada her ne kullaniyorlarsa bundan aynen devam gibisinden bi ikilem içerisinde gördüğüm kadariyla ... Vista kurupta kullanan arkadaslar eminimki birçok sorun yasadilar ve yasiyorlar o sorunlari bu baslik altinda paylasarak çözüm bula biliriz diyedüşünüyorm .. ?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
İlk önce ben karsilastiğim Bi hatadan bahsedeyim
Windows Vista Home Premium Versiyonunu kullaniyorm ve İnternet Explorer 7 Browserini kullanyorm İE 7 De 6 dan fazla tab açik olduunda ve buna çok dikkat ettim içerisinde Ajax Yapisiyla Yapilandirilmiş 3 Siteye Girdiimde Direk İE kapaniyor ve Bug Hatasi veryor kaç kere denedim bunu ve her seferindede oldu .. Bununla ilgiili bir sorun baskalari yasadimi bilmiyorumama Çözüm yolu umarim çabuk bulunur çünkü çok fena can sıkıcı bir durum :S
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
İlk önce ben karsilastiğim Bi hatadan bahsedeyim