Windows vista önyüklü laptobuma Windows 7 kuramıyorum.

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar merhaba. Baya bir aradım ancak netice alamayınca sizlere sormaya karar verdim. Laptobum HP HDX 16 Premium 1330ET. Eski bir laptop olması nedeniyle biosunda vista yüklü. Ancak ben windows 7 Kurmak istiyorum. Kurduğumda Kurulum tam bitecekken bir hata alıyorum. Hatayı tam hatırlayamadığımdan o konuda bir fikir veremeyeceğim. Ancak hata kodunu aratınca bunun vista önyüklü olmasından kaynaklandığını öğrendim. Yardımcı Olabilecek var mı acaba?

NOT: Kurmaya çalıştığım windows 7 Orjinal değil.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
orjinal değil derken modifiyelimi win 7

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
orjinal değil derken modifiyelimi win 7
Hayır Korsan orjinallerden :) En Güncel windows 7'yi indirdim bir torrent sitesinden onu iso olarak yazdım formatı attım ancak her defasında kurulumun sonunda bir sorunla karşılaştım.

blackwhite

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba. Baya bir aradım ancak netice alamayınca sizlere sormaya karar verdim. Laptobum HP HDX 16 Premium 1330ET. Eski bir laptop olması nedeniyle biosunda vista yüklü. Ancak ben windows 7 Kurmak istiyorum. Kurduğumda Kurulum tam bitecekken bir hata alıyorum. Hatayı tam hatırlayamadığımdan o konuda bir fikir veremeyeceğim. Ancak hata kodunu aratınca bunun vista önyüklü olmasından kaynaklandığını öğrendim. Yardımcı Olabilecek var mı acaba?

NOT: Kurmaya çalıştığım windows 7 Orjinal değil.

Windows Vista kurulu ise Windows 7 kuramaman için hiçbir sebep yok. Muhtamelen ya kurmaya çalıştığınız DVD den, yada Windows 7 DVD sinden... Harici Optik okuyucu ve farklı bir Windows 7 DVD ile denemeyi deneyin.