- Reaksiyon puanı
- 19,246
O NET Framework değil. Visual C++ Şunu GPT ve AHCI yapar mısın?.net framework ekran kartını yüklerken yükledi
O NET Framework değil. Visual C++ Şunu GPT ve AHCI yapar mısın?.net framework ekran kartını yüklerken yükledi
O zaman DX11'de vardır, bu güncel OS'lerin yüklenmeme sorunu bence anakartın Chipseti ve o C++'tür..net framework ekran kartını yüklerken yükledi
Benden önce söylenmiş bileO NET Framework değil. Visual C++ Şunu GPT ve AHCI yapar mısın?
Geç bile kalıyorsun.Yüklerim visual
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle devam ederse 7 yüklicem windows xp gibi olana kadar kullanıcam böyle giderse
UEFI Olarak ve SATA Mode AHCI alarak kurun.Yüklerim visual
Böyle devam ederse 7 yüklicem windows xp gibi olana kadar kullanıcam böyle giderse
forum.shiftdelete.net
Kur. Ama UEFI ve AHCI olarak.7 yükliyimmi yüklemiyimmi?Siz ne derseniz onu yapıcam
Benim dediğim ISO yu indir ve dediklerimi yap.7 yükliyimmi yüklemiyimmi?Siz ne derseniz onu yapıcam
Kur. Ama UEFI ve AHCI olarak.
Benim dediğim ISO yu indir ve dediklerimi yap.
O Ultimate atmis sendeki Pro, birde bu @EFI Shell’in attığı Riot’un sevmediği Escrow sürümü.Attığınızla benim kullandığım arasında fark var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 94316
İngilizce fakat dil paketi kurarsın. Ultimate kur. AHCI yi de unutma.Tamam.Fakat ingilizce o iso.UEFı olarak kurucam.Memnun kalır mıyım?Üstelik hangi sürümü kurmalıyım
ESCROW ile düz arasında fark yok bence. Ne farklar var?O Ultimate atmis sendeki Pro, birde bu @EFI Shell’in attığı Riot’un sevmediği Escrow sürümü.
Muhteşem bir anlatım örneği vereyim, No İngilizce (ESCROW ile düz arasında fark yok bence. Ne farklar var?
Anladım teşekküre ederim.Muhteşem bir anlatım örneği vereyim, No İngilizce () ise anlatayım fakat her detayıyla anlatmışlar:
forum.shiftdelete.net
SSD almalı baksana sorun yaşıyor.Linux sizi çağırıyor.
Yükseltme yapma. UEFI olarak ve AHCI ye alarak kurman lazım.Kaç kere söyledim,Bilgisayarda 6 tane sürüm denedim 1 hafta önce usb 2.0 algılama sorunu ve ethernet sorunu var diye,İso indir yapıyorum yükseltme 40dk afk
Öyle zaten. SSD de bile HDD hızında boot ediyor bu 1. 2. si CPU benchmarkında 25 puan daha düşük çıkıyor. 3. xHCI desteklemiyor. 4.Nvme desteklemiyor.İnsanlar her zaman Vista'nın çöp olduğunu söyler. Ben her zaman savundum Vista'yı. Ya 7 kur ya 8.1. Ben olsam Vista'yı da kullanırdım ama güvenlik açığı da söz konusu şimdi.
Bence Server 2012 kullan gitsin.Öyle zaten. SSD de bile HDD hızında boot ediyor bu 1. 2. si CPU benchmarkında 25 puan daha düşük çıkıyor. 3. xHCI desteklemiyor. 4.Nvme desteklemiyor.
5. NET Framework 4.6.2 olsa bile maks 4.6.1 destekliyor.
6.IE 11 desteklemiyor.
7.Windows Media Player 12 desteklemiyor.
Visual C++ ların güncellerini 2017 vs desteklemiyor.
Bence SP2 ipe bazı sorunları çözüldü fakat günümüzde güncel degil ve güncel hiçbir basit özelliği bile desteklemiyor, güvenlik yine boş verilebilir bir noktada fakat 7 varken Vista pek mantıklı degil.İnsanlar her zaman Vista'nın çöp olduğunu söyler. Ben her zaman savundum Vista'yı. Ya 7 kur ya 8.1. Ben olsam Vista'yı da kullanırdım ama güvenlik açığı da söz konusu şimdi.
7 çok daha verimli bir OS.Bence SP2 ipe bazı sorunları çözüldü fakat günümüzde güncel degil ve güncel hiçbir basit özelliği bile desteklemiyor, güvenlik yine boş verilebilir bir noktada fakat 7 varken Vista pek mantıklı degil.
Bu sorunlar zaten SP2 de. Kendim UEFI GPT ve SATA Mode AHCI iken kurmuştum 4 ay önce. Oradan biliyorum.Bence SP2 ipe bazı sorunları çözüldü fakat günümüzde güncel degil ve güncel hiçbir basit özelliği bile desteklemiyor, güvenlik yine boş verilebilir bir noktada fakat 7 varken Vista pek mantıklı degil.
Ben bütün sürümlerini denedim ve neresinden tutarsanız tutun sorun çıkıyorBu sorunlar zaten SP2 de. Kendim UEFI GPT ve SATA Mode AHCI iken kurmuştum 4 ay önce. Oradan biliyorum.
Windows Server 2003 kerneli anlamsız olmuş. O yüzden uyumlulukta Server 2003 SP1 var en son çünkü kendiside bir Server 2003.Ben bütün sürümlerini denedim ve neresinden tutarsanız tutun sorun çıkıyor
Aslında güzel bir OS fakat Microsoft'un saçmalamasına mahkum olmuş.
Bie tek adı NT 6.0 koyup süslenmiş ve normal sürüm hali denebilir Vista Server 2003 ün.Ben bütün sürümlerini denedim ve neresinden tutarsanız tutun sorun çıkıyor
Aslında güzel bir OS fakat Microsoft'un saçmalamasına mahkum olmuş.