• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows Update tamamen nasıl kapatabilirim?

Azılı Kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptopumda Windows Update yapınca nedense bozuluyor denetim masasından devre dışı bıraktım ama laptopu kapatırken yine de yapıyor ve her seferinde sistem geri yükleme yapıyorum bu windows updateyi nasıl tamamen kapatabilirim?

Seyhoo

Dekan
Reaksiyon puanı
741

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Başlat menüsüne services.msc yazıp Hizmetler'e tıkla. Windows Update'yi bul. Çift tıkla. Çıkan pencereden durdur seçeneğini seç ve o pencereden başlangıç türü olarak devre dışı seçeneğini de seç.

Seyhoo

Dekan
Reaksiyon puanı
741
Başlat menüsüne services.msc yazıp Hizmetler'e tıkla. Windows Update'yi bul. Çift tıkla. Çıkan pencereden durdur seçeneğini seç ve o pencereden devre dışı seçeneğini de seç.
Windows 8.1 ve 10 için bu seçenek yetersiz. Servislerden devre dışı bıraksan bile Windows Update halen veri alıp gönderebiliyor. Ayrıca Windows 10'un her sürümünde Windows Update devre dışı bırakılmıyor.

Azılı Kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlat menüsüne services.msc yazıp Hizmetler'e tıkla. Windows Update'yi bul. Çift tıkla. Çıkan pencereden durdur seçeneğini seç ve o pencereden başlangıç türü olarak devre dışı seçeneğini de seç.
Devre Dışı seçeneği mevcut değil yani basamıyorum

Azılı Kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pr
Paylaşmış olduğum araçlarla sorunsuz bir şekilde tamamen devre dışı bırakıp aktifleştirebilirsin.[/QUOTE

İndirdime 2 tane var aç ve kapa. Kapaya basdım hiçbişi olmadı tam olarak nasıl çalışıyorki bu
--- Gönderi Güncellendi ---
Paylaşmış olduğum araçlarla sorunsuz bir şekilde tamamen devre dışı bırakıp aktifleştirebilirsin.
İndirdime 2 tane var aç ve kapa. Kapaya basdım hiçbişi olmadı tam olarak nasıl çalışıyorki bu