Orada size hata kodu vermiş onu Google tarayıcınıza yazarak sorunun çözümüne ulaşabilirsiniz.arkadaşlar bu sorunun tek çözümü format mıdır? internette araştırıp çözüm olan her şeyi denedim fakat olmadı var mıdır olupta formatsız çözen biri.
Ekli dosyayı görüntüle 148948Ekli dosyayı görüntüle 148949
Aşağıdaki komutu komut isteminden çalıştırdıktan sonra tekrar güncellemeyi dener misiniz?arkadaşlar bu sorunun tek çözümü format mıdır? internette araştırıp çözüm olan her şeyi denedim fakat olmadı var mıdır olupta formatsız çözen biri.
sfc /scannow
Neleri denediğinizi yazsaydınız daha açıklayıcı olurdu.internette araştırıp çözüm olan her şeyi denedim fakat olmadı
Güncellemeyi manuel olarak indir Microsoft Update Catalog buradan güncellemeyi bul indirilen dosyayı çalıştır başka siteden indirme.arkadaşlar bu sorunun tek çözümü format mıdır? internette araştırıp çözüm olan her şeyi denedim fakat olmadı var mıdır olupta formatsız çözen biri.
denedim lakin sonuç değişmediAşağıdaki komutu komut isteminden çalıştırdıktan sonra tekrar güncellemeyi dener misiniz?Bash:sfc /scannow
cmd ile ilgili olan tüm kodları ve internette hata kodunu araştırınca çıkanları denedim fakat sonuç değişmediEn son Windows 10 medyasını indirip ISO kalıbını (çift tıklayarak) bağladıktan sonra setup.exe'yi çalıştırabilir ve [Kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla] seçerek işlem yapabilirsiniz. Çözüm olabilir.
Neleri denediğinizi yazsaydınız daha açıklayıcı olurdu.
Ben böyle çözdüm sorunuGüncellemeyi manuel olarak indir Microsoft Update Catalog buradan güncellemeyi bul indirilen dosyayı çalıştır başka siteden indirme.
şimdi bunu deniyorum bunu es geçmiştim bulamamıştım şimdi buldum umarım çözülürBen böyle çözdüm sorunu
Doğru güncellemeyi seçtiğinizden emin olunşimdi bunu deniyorum bunu es geçmiştim bulamamıştım şimdi buldum umarım çözülür
Doğru güncellemeyi seçtiğinizden emin olun
Reset attinizmi_maalesef yine yükleyemedi yazıyor doğrusunu seçtim fakat olmadı
SoftwareDistribution klasör içeriğini silme veya yeniden adlandırma (*.bak) ile bir çözüm var. Olmazsa yukarıdaki mesajımı dikkate alırsanız. İyi forumlar.cmd ile ilgili olan tüm kodları ve internette hata kodunu araştırınca çıkanları denedim fakat sonuç değişmedi