Bu biraz zaman alacaktır. Önceden karşıdan yükleyecek sonra PC' ye gelecek.
Bende de öyle oluyordu. Bir müddet bekleyin ilerleme olmazsa başka bir sıkıntı var demektir zaten.Hiç ilerlememesi normal o zaman beklicem
Bu forum windows 7 kullananı windows 10 a zorlamıyor değil mi? Başka forumlarda neredeyse idam edecek kadar kızıyorlardı. Oh burası o kadar kötü bir forum değilmiş. Rahatladım.Bu biraz zaman alacaktır. Önceden karşıdan yükleyecek sonra PC' ye gelecek.
Windows 7'nin güncelleme dosyalarını kaydettiği konum bozulursa, güncellemeler yüklenmeyebilir. Geçici güncelleme dosyaları C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Download konumunda depolanır ve bu klasör, Windows'un bir klasörü yeniden oluşturmasını istemek için yeniden adlandırılabilir ve silinebilir. Önceden indirilmiş tüm kaldırılmış güncellemelerin yüklenmeden önce yeniden indirilmesi gerekeceğini unutmayın. Klasör onarıldıktan sonra, yeni güncellemeler normal şekilde indirilecek ve yüklenecektir.
1
"Başlat" ı tıklayın, "Hizmetler" yazın ve "Enter" tuşuna basın.
2
Hizmet penceresinde "Windows Update" e gidin, sağ tıklayın ve "Durdur" u seçin.
3
"Başlat" ı ve ardından "Bilgisayar" ı tıklayın. "C:" yi çift tıklayın, "Windows" u çift tıklayın ve "SoftwareDistribution" ı çift tıklayın.
4
"İndir" i sağ tıklayın, "Yeniden Adlandır" ı tıklayın ve "BakDownload" yazın. Enter'a bas."
5
"Başlat" ı tıklayın, "Kapat" ın yanındaki oka gidin ve "Yeniden Başlat" ı tıklayın. Bilgisayarınızın yeniden başlamasını bekleyin.
6
C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Download klasörüne geri dönün. Windows, İndirme klasörünü otomatik olarak yeniden oluşturmuş olmalıdır.
7
"Başlat" ı tıklayın, "Windows Update" yazın ve "Enter" tuşuna basın. Windows Update normal şekilde devam edecek. Artık "BakDownload" i silebilirsiniz.
Uzun sürebiliyor.Bilgisayarım güncellemeleri buluyor ama internet takılı olduğu halde yüklemiyor bunun çözümünü bilen varsa yaza bilirmi![]()
Bizde yok öyle bir şey kendi iradeniz ile istediğiniz işletim sistemini kullanın kime ne bu değil mi?Bu forum windows 7 kullananı windows 10 a zorlamıyor değil mi? Başka forumlarda neredeyse idam edecek kadar kızıyorlardı. Oh burası o kadar kötü bir forum değilmiş. Rahatladım.![]()
Evet doğru söylüyorsunuz. Zaten bu dediğim olayı sadece rezil technopat yapıyor.Bizde yok öyle bir şey kendi iradeniz ile istediğiniz işletim sistemini kullanın kime ne bu değil mi?
O zaman size de iyi forumlar dilerim.Evet doğru söylüyorsunuz. Zaten bu dediğim olayı sadece rezil technopat yapıyor.
Hayır zorlamıyoruz.Bu forum windows 7 kullananı windows 10 a zorlamıyor değil mi? Başka forumlarda neredeyse idam edecek kadar kızıyorlardı. Oh burası o kadar kötü bir forum değilmiş. Rahatladım.![]()