hangi sürüme yüklüyordunuz
bi sürüme yüklemeye çalışmıyordum sadece insider'a geçecektim fakat bu ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir hatası veriyorhangi sürüme yüklüyordunuz
Ekli dosyayı görüntüle 158529
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi sürüme yüklemeye çalışmıyordum sadece insider'a geçecektim fakat bu ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir hatası veriyor
@Laufeyson
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoWindowsUpdate
slmgr -dli
nedir bu. bilmeden pc yi sıfırlamayalımCMD ye şu kodu yazın ve ekran görüntünüzü atın:
Kod:slmgr -dli
Lisans türü için. Sıfırlamayla alakası yok.nedir bu. bilmeden pc yi sıfırlamayalım![]()
CMD ye şu kodu yazın ve ekran görüntünüzü atın:
Kod:slmgr -dli
windows 10 orjinal değilmiydi ?
öyle bir yer yok diyorKayıt defteri düzenleyicisini (regedit) açtıktan sonra şu ayarlara ilişkin tam bir ekran görüntüsü paylaşır mısın?
Güncelleştirmelerde herhangi bir kısıtlama var mı, kontrol edelim.Kod:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoWindowsUpdate
Windows Ara'ya
gpedit.msc
Bilgisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Tüm Ayarlar
dediklerinizi yaptım fakat geçmediWindows Update penceresindeki kısıtlama kalktı mı?
etki alanı derken?Cihazınız bir etki alanında mı?
Büyük ihtimalle öyle.
Pro Retail sürüm seninkisi. Onun kastettiği KMS ile lisanslama, yani bilgisayar doğrudan Microsoft ile bağlantı kurmaz. KMS sunucusuna bağlanarak lisanslama işlemi gerçekleştirilir.dediklerinizi yaptım fakat geçmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
etki alanı derken?
peki nasıl eski haline döndürücemPro Retail sürüm seninkisi. Onun kastettiği KMS ile lisanslama, yani bilgisayar doğrudan Microsoft ile bağlantı kurmaz. KMS sunucusuna bağlanarak lisanslama işlemi gerçekleştirilir.
Belki kullandığın veya yükleyip kaldırdığın üçüncü parti güvenlik yazılımı Windows Update'in kontrolünü devralmış olabilir. Çünkü çoğu güvenlik yazılımı pek çok Windows ayarını değiştirmemize izin vermiyor, erişimleri ve değişiklikleri sınırlı kılıyor.
aldığımda içinde vardı.KMS ile mi aktif ettiniz bilgisayarınızı yada cmd ilemi?
İşletim sistemini nereden edindiniz?aldığımda içinde vardı.
teknosaİşletim sistemini nereden edindiniz?
Kişisel bir bilgisayar için Windows işletim sistemini etkinleştirmenin iki yolu vardır. Bunlardan biri dijital lisans, diğeri de ürün anahtarıdır. Genel olarak bu lisanslar kalıcı olarak etkinleştirilir ki yukarıda paylaştığın görselde [Lisans Durumu: Lisanslı] olarak yazmaktadır.teknosa
yok arkadaş işletim sistemini nerden edindiğimi sormuş. ben laptopu aldığımda içinde yüklü olarak aldım teknosadanKişisel bir bilgisayar için Windows işletim sistemini etkinleştirmenin iki yolu vardır. Bunlardan biri dijital lisans, diğeri de ürün anahtarıdır. Genel olarak bu lisanslar kalıcı olarak etkinleştirilir ki yukarıda paylaştığın görselde [Lisans Durumu: Lisanslı] olarak yazmaktadır.
Microsoft Windows'un perakende sürümünü (Windows Professional) kullanıyorsunuz -bildiğim kadarıyla- KMS etkinleştirmesi Windows Enterprise sürümünde olur. KMS ile perakende sürümünü etkinleştirilebildiğine ilişkin bir bilgiye hiç rastlamadım.
Windows perakende istemcisini KMS aktivasyonuna dönüştürme konusunda birtakım bilgiler okumuştum ama tersinin mümkün olduğunu bilmiyordum. Microsoft ve bilgisayar üreticileri arasında farklı ve yeni bir uygulama olmalı. Bilgisayarının tam olarak marka modeli nedir? KMS dediğin şey ne uzantılı? *.exe dosyası mı, *.bat dosyası mı? Ekran görüntüsü paylaşır mısın?ben laptopu aldığımda içinde yüklü olarak aldım teknosadan