Windows tuşu kendiliğinden çalişiyor

sedatgencoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önceden de casper netbook kullaniyordum.şimdi exper notebook var.ikisinde de bu sorunu yaşiyorum.işletim sistemi windows 7 ultimate.windows tuşu kendiliğinden çalişiyor.tuşa basmadan durup dururken yazi yazarken windows kisayollari açiliyor.yani sadece r ye bastiğimda çaliştir, m ye bastiğimda masaüstü geliyor.bu tuşu da regeditten iptal etmek istemiyorum.l kombinasyonu çok işime yariyor.sürekli oturum kilitleme yapiyorum yani.bu sorunla karşilaşan ve çözümünü bilen varsa paylaşirsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...

columbiaa_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanmış oldugunuz bilg. netbook diyorsunuz ? ultimate sistem gereksinimleri kullanmış olduğunuz bilg.tahminimce kaldırmıyor yada driverlerinda eksik yükleme yapılmış olabilir.

sedatgencoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yoo şimdide notebook kullanıyorum ve donanım gayet iyi.tüm driverlar full kurulu.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Tuşu çıkarıp öyle kullanın, yine sorun olursa garantiye verin büyük ihtimalle klavye bozulup kendi kendine tuş basıyo. Benim de ctrl tuşu içten basılı kalmış(plastik kısmı) sayfa kaydırırken operada zum ayarı yapıyodu:)

sedatgencoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorunu önceki kullandığım casper netbooktada yaşadım.klavye tuş takımını söküp komple temizledim.bu pc yi yeni aldım bundada aynı sorun var.donanımsal bişi olduğunu sanmıyorum.win 7 ultimate 2 pc de aynı.çakma.sorun bundan olabilirmi?