Windows ,Türkiyeyi Takmıyor

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
Sesli asistan gelir tr desteği yok , güncelleme gelir tr sonra gelir ,bir hata ile karşılaşırsınız wintr ekibi format atmaktan başka çözüm önermez (o öneriyi dedeme sorsam o da yapar), uygulama mağzasında ab veya abd de açık şeyleri tr de bulamazsınız sizce bunun sebebi ne ? ( ilk başlarda herkes crackli kullanıyor sanıyordum ama nerdeyse tüm yakınlarımın bilgisayarına baktığımda laptop markalarının cihazı satın alırken verdiği windows orijinal var )

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bu sadece Windows ile alakalı değil ki. Pek çok şirket de durum hemen hemen aynı. Haksız da sayılmazlar TR'den elde edilen gelir kur farkından dolayı çok düşük kalıyor. Microsoft'un TR'ye yaptığı en büyük kıyak Xbox tarafında. Orada pazar var çünkü.

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
Bu sadece Windows ile alakalı değil ki. Pek çok şirket de durum hemen hemen aynı. Haksız da sayılmazlar TR'den elde edilen gelir kur farkından dolayı çok düşük kalıyor. Microsoft'un TR'ye yaptığı en büyük kıyak Xbox tarafında. Orada pazar var çünkü.
windowsun rakibi piyasada apple gibi duruyor ve apple siri desteğini çok çok önce sunmuştu macbooklarında bi hata oluşunca internet sitelerindeki çözümler de gayet iyi aslında benim sorum biraz da bu neden apple yapıyor windows yapmıyor

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
899
Windows direkt kullanıcısını takmıyor ki. Güncelleme yapmak istemeyen adama zorla yaptırıyor defender kapatmak isteyen adama kapattırmıyor saçma sapan hizmetlerini zorla yüklüyor ve zorla açık bıraktırıyor.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
windowsun rakibi piyasada apple gibi duruyor ve apple siri desteğini çok çok önce sunmuştu macbooklarında bi hata oluşunca internet sitelerindeki çözümler de gayet iyi aslında benim sorum biraz da bu neden apple yapıyor windows yapmıyor
Windowsun rakibi piyasada Apple demek hatalı bir yaklaşım olur. Windows genel olarak linux dışında rakipsiz bir işletim sistemi. Apple'ın yaptığı MacOS sadece Mac cihazlara (hackintosh ile diğer cihazlara da kurulabilir tabi o ayrı) kurulduğundan rakip sayılmayabilirler.

Son düzenleme:

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
927
Bu yüzden diyoruz İngilizce önemli diye.

Olmazsa Arch Linux kurmayı dene bir kendine gelirsin.

Son düzenleme: