Windows tarihe mi karışıyor.?

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çok büyük işlere imza atan Microsoft, windowsun yerini alacak işletim sistemi mi hazırlıyor? Windows la şaha kalkan, her evin neredeyse vazgeçilmezi olan bir işletimin yerini alacak yazılım: Midori.

Kaynak

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Tam kaynak adresini verirsen daha iyi olur.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Windows tarihe karışıyor

Microsoft yetkilileri Windows'un yerini alacak yeni bir program üzerinde çalışıyor.
Microsoft’un bilişim dünyasına kazandırdığı kilometre taşlarından biri olan Windows’un yerini, yine Microsoft’un geliştirdiği başka bir program alacak. İnternet merkezli olacak programın ismi ‘Midori’. Microsoft, şu anda yapım aşamasında olan programı ‘modern bilgisayarcılık’ olarak nitelendiriyor. Midori’nin windows gibi her eve gireceği belirtiliyor.

Windows yetkilileri, Midori’nin sanal bir işletim sistemi olacağını ve sadece tek bir bilgisayar üzerinde kullanılmayacağını belirtti. Şirket yekilileri, teknolojide ‘mobil insan’ döneminin hüküm sürmeye başladığını ve yeni işletim sisteminin, yeni çağın gereksinimlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Bu işletim sistemi, kullanıcının kendi işletim sistemini, internete bağlı olan her bilgisayarda kullanabileceği anlamına geliyor. Yazılım Uzmanı Darren Brown, sanal sistemin öncelikle birden fazla server yönetiminde kilit nokta olacağını ifade ederek,” Sanal işletim sistemi bilindik problemleri yenmek için yeni yollar açacak” dedi.

Kaynak: Windows tarihe karışıyor

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hehe haber şimdi olmuş. emrak etmeyin karışmaz en son kullanıcı kalsam bile windows kullanacam :D

dLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hehe haber şimdi olmuş. emrak etmeyin karışmaz en son kullanıcı kalsam bile windows kullanacam :D

Aynen Katılıyorum.
İster Tarihe Karışsın İsterse Tarihe Gömülsün TEKSiN Windows :mrgreen:
Bir Windows'um Var Bir Pardus'um Bu Dünyada Yap Yalnızım :pinch::icon_: