Windows SIKIŞMASI(SORUN)

MyDaİsY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows ile Çözemediğim uzun zamandır bir problem var .. Sp2 Kullanıyorum Çoğu kez Farklı Cd'ler denememe rağmen sorunu hala çözemedim..

Sorun ise Format attım Proğramlarımı, Tüm herşeyimi yükledim Bilgisayarım açıldıktan hemen sonra hiç birşey hareket etmiyor. ctrl+alt+del tuşu ile Dosya Çalıştır komutundan msconfig Yaparak Başlangıçtan tümünü devre dışı bırakıp yapınca düzeliyor.. Ve ertesi gün yine aynı sorun ve aynı problem her defasında bunu yapmam gerekiyor, Bıkkınlık girdi artık, yorumlarınızı(çözümlerinizi) bekliyorum :crying:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
format atmanız bir şeyi değiştirmiyor anlaşılan. sisteminizde yerleşmiş bazı buglar var. Combofix indirip sisteminizi güvenli kipte taratın. Avira antivirüs ile de taratın. ikisi de ücretsizdir. sistem açılışında çalışan bir servis sisteminizi kilitliyor anlaşılan. kurulum yaptığınız cd orjinal değilse onu da taratmanızda fayda görüyorum. eğer bu şekilde sorunlarınız çözülmezse FDisk yapın ve temiz bir kurulum cd si ile Windows unuzu yeniden kurun. kırılmış programlar ve işletim sistemi kullanıyorsanız bu gibi sorunlarla karşılaşmanız muhtemeldir.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Format işe yaramıyorsa diğer sürücülerde çalışan sorun akla gelebilir. diğer sürücüleride yedekleyip (işe yarayanları) tüm sürücüleri biçimlendirmek sorunu çözebilir.