Windows root \system32\hal.dll. Hatasi yardim lütfen

Kerem Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abilerim forumda yeniyim ve bilgisayardan anlamiyorum bu yüzden size danişmak istedim geçenlerde bilgisayarimi win 7 yapmaya çaliştim ama yapamadim.sonra bilgisayarimi tekrar açtiğimda bu hatayi aldim ne yaptiysam işe yaramadi.arkadaşlarim format attir diyolar ama bi sizden önerilerinizi almak istedim lütfen yardim edin ne yapmaliyim.şimddiden teşekkür ederim :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Simdi bilgisayarina tam olarak ne oldugunu bilmemiz lazim. Simdi bilgisayarinin isletim sistemi neydi. Sen tam olarak ne yaptin ve ne olduda calismiyor neler yaptigini anlat olmadi en son formatida anlatiriz bilgisayarciya goturmeden atarsin formati kendin.

Kerem Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
N5dWOQ
windows xp 32 bitti sistemim bende arkadaşımdan aldığım win 7 cdsiyle format atmaya çalıştım arkadaşımda oldu ama bende olmadı sonra tekrar açtığımda ise bu hatayla karşılaştım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://hizliresim.com/N5dWOQ hatanın resmi bu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yardımcı olucak mısın ?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Format atman en sagliklisi sistem dosyalari tekrar yuklendiginde sorun kalmaz yani format atmalisin.

Kerem Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarcı bana uzak ben kendim nasıl format atabilirim

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
bilgisayarcı bana uzak ben kendim nasıl format atabilirim

Hangi isletim sistemini kuracaksan mesela win7 bilgisayarin kac bitse 32 veya 64 internetten iso dosyasini indir bos bir dvd al bilgisayarina tak cdbrunnerxp programini indir programdan iso kalibi yazdir secenegine girip indirdigin iso dosyasini sec yazdir a tikla islem tamamlaninca cd pc den cikacak uyari verecektir sonra dvd hazir olunca bilgisayari biostan boot icin ayarlayacaksin ayarlamayi bilmiyorsan internette arat bircok kaynak var boot ayarini yaptiktan sonra dvd yi takip pc yi yeniden baslatacaksin kurulum baslayacak eger vista ve ustu surum isletim sistemi kurarsan kurulumda sikintin olmaz ama xp kuracaksan belki biraz takilabilirsin ama internette resimli kaynaklar var.