Windows Phone'un Hiç Şansı Yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Windows Phone'un Hiç Şansı Yok!

Her gün yeni bir modeli çıkan Windows Phone'un Android ve iOS karşısında ki durumu ne dersiniz? Veriler, Windows Phone'un rakipleri karşısında hiç şansının olmadığını söylüyor.

Siz hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Microsoft bile ümidi çoktan kesti deli gibi androide yatırım yapıyor çıkardıkları uygulamalar çeşitli ortaklıklarla. MS fanları hala buna rağmen nasıl savunuyor ibretlik

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Windows Phone kullanıyorum memnunum. Bu sizi rahatsız eder SDN! Windows Phone'u kötülemek yerine avantajlarından bahsedin biraz.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Resmen giriş seviye cihazlar için önerilecek bi işletim sistemi haline gelme yoluna girdi diyebiliriz
Microsoft Nokiayı alınca Nokianın patentleriyle Microsoftun yazılımsal gücünü birleştirerek çok iyi ürünler ortaya koymasını beklemiştim kendi adıma beklentimi karşılayamadı diyebilirim
Microsoft acilen uygulama mağazasını ve işletim sistemindeki açıkları bulup kapatması lazım
Diğer OSlarda olmayan kullanışlı özellikleri kolaylıkları olsun ki kullanıcı android veya ios yerine tercih etsin

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Windows Phone kullanıyorum memnunum. Bu sizi rahatsız eder SDN! Windows Phone'u kötülemek yerine avantajlarından bahsedin biraz.
Ben bu fanatikler sadece Samsung ve Apple'da oluyor sanıyorum(!) Pazar payı %3de kalmış, uygulama yapanların zerre umursamadığı, telefon olarak da sadece kucaktan kucağa dolaşırken günden güne küçülen Nokia'nın düşük donanımlı telefonlarına kalmış bi platform Windows Mobile. Sen hangi avantajı var anlat biz de öğrenelim...

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aslında windows phone nin iyi bir işletim sistemi var fakat tasarım konusunda rakiplerine nazaran acayip eksiklikleri var bunların başında iç tasarım ve mağaza sorunu olması tasarım windows 10 ile bi miktar düzeltilebilir fakat mağaza hakkında ise android platformlu uygulamaları çalıştırma imkanı tanıncak diye haberlerde yok değil bence bu kadar erken konuşmayalım o kadar kullanan ve memnun olan insanlar var

karamanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olay Mağaza desteği kısmıysa ios da android den daha iyi ama android savunuluyor o neden?

Wp kusursuz bir işletim sistemi değil ama google snapchat gibi firmaların ambargolarına rağmen yolunda iyi ilerliyor. Microsoft androide yatırım yapıyor mevzusuna gelince de adamlar tamamen ticari ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor google ın yaptığı gibi hiç bir uygulamasını markete vermese pazar payını %5 arttırabilir ama böyle küçük hesaplara girmiyor.

asit00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resmen giriş seviye cihazlar için önerilecek bi işletim sistemi haline gelme yoluna girdi diyebiliriz
Microsoft Nokiayı alınca Nokianın patentleriyle Microsoftun yazılımsal gücünü birleştirerek çok iyi ürünler ortaya koymasını beklemiştim kendi adıma beklentimi karşılayamadı diyebilirim
Microsoft acilen uygulama mağazasını ve işletim sistemindeki açıkları bulup kapatması lazım
Diğer OSlarda olmayan kullanışlı özellikleri kolaylıkları olsun ki kullanıcı android veya ios yerine tercih etsin

Pardon ama size katılamayacağım, işletim sistemindeki açıklar demişsiniz de, wp işletim sistemi kararlı sürümleri asla donmaz ve yavaşlamaz, virüs derseniz zaten wp de virüs diye birşey yok...

Mağazaya girin de bakın ne eksik bana söyleyin, şunun için bir uygulama yok deyin ben size bulup linkini atayım !

Wp mağazada ios ve android mağaza gibi bir sürü virüs dolu uygulama olduğu için uygulama sayısı çok fazla evet. Eksiklerden bahsedersek birkaç oyundan başka bir şey değil bu eksikler. Bir ios ve bir android, Wp nin hızına ve stabilizesine asla yetişemez

asit00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pardon ama size katılamayacağım, işletim sistemindeki açıklar demişsiniz de, wp işletim sistemi kararlı sürümleri asla donmaz ve yavaşlamaz, virüs derseniz zaten wp de virüs diye birşey yok...

Mağazaya girin de bakın ne eksik bana söyleyin, şunun için bir uygulama yok deyin ben size bulup linkini atayım !

Wp mağazada ios ve android mağaza gibi bir sürü virüs dolu uygulama olmadığı için uygulama sayısı az evet. Eksiklerden bahsedersek birkaç oyundan başka bir şey değil bu eksikler. Bir ios ve bir android, Wp nin hızına ve stabilizesine asla yetişemez