Windows phone vs android

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Akıllı telefonu akıllı telefon yapan ne? Işlerini kolayca halletmek mail ine bakmak aynı anda bir sürü uygulama açmak vb değil mi? Artık whatsapp yüklenen telefon akıllı telefon oldu resmen. Windows phone da işlerini halletmek için birçok adımdan geçmen gerekiyor keza iOS'da da öyle hiçbirinde pratiklik yok zamandan kazaniyim yok. En dandik ayar için bile ayarlar uygulamasına gidip kendi ayarını bulman gerekiyor mesela iOS da. Bi de herkes kasmiyor diye hiç kasmayacak sanıyor bu windows phone'u sanki böyle gidecek sürekli. Diğer konuya da yazdım HTC 8xt telefonuna baksınlar windows'da kasabilir imiş görüldüğü gibi hem de o dandik arayüze rağmen. 600 tl ye tabi gidip güzel bir şey alamazsın lumia 620 alican ama 1000 lira verebilecek bir insan gidip de windows alırsa parasına yazık eder. Bildirim paneli yok, ekran döndürme kilidi gibi basit bir şey yok, uygulama yok, popup video playerlar yok, her şey kısıtlı. Bb10 ile windows phone arasında bile blackberry 10 daha iyidir. Windows ucuz iOS gibi bir şey gözümde uygulaması olmayan versiyonu bi de. Ortaya koyduğu bir yenilik var mi windows'un?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adamlar hayatlarında windows phone u bırak, kullanan adamı bile uzaktan görmemiş gelmişler windows phone hakkında yorum yapıyorlar. adam facebookla işim olmaz diyorsan wp kullan demiş. Ya arkadaşım sen windows phone a hesap ekleme bölümünden önce facebook hesabını ekle sonra gör bakalım akıllı telefon neymiş. O sohbet, o kişiler kısmı tadından yenmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bak benim görüşüm şu mutlaka apple'a sadık dur ...
android istersen samsung un adı batsın ne kötü tel. derim, alacaksan al android tel. tavsiyem Htc ama cebini yakar...
lumia serisine ben müthiş tasarım ve incelik diyorum bir gr. kasma, çokme, durma, kilitlenme olasılığı yok...
watan'da nokia lumia 925 350 tl müthiş indirimde hemen al derim ....
benim kullandığım telefonlar apple ip3gs ve 5 ilk çıktığında almıştım , htc one ve desire x , nok,a lumia 750 ve 925 ha bide kenarda nokia 2600
SEÇİM SENİN..