Windows phone 8 mi android mi ?

forever_alone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşım telefon alıcak ama kafası çok karışık aklında nokia lumia 920 ve 820 samsung galaxy s3 sony xperia s ve p var
sizce hangisi ve hangi renkleri
lütfen cevap verin kafamın etini yiyecek

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Sony'e hiç bulaşmasın bile samsug galaxy s3 o kadar dandik bir plastikten yapılmış ki diz boyu kadar bir yükseklikten s3üm düştü ve camı paramparça çatladı. ve camını değiştirmek için 600 Tl istiyorlar ve telefonun özellikleri o kadarda abartılmamalı bence bunların arasındaki en doğru seçim NOkia Lumia 920 çünkü s3 te olan bütün özellilklere sahip neredeyse bazı özelliklere sahip olmasada s3tede lumiya ait olan özellikler yok. ve androidin çok kasmasına karşın windows phone işletim sistemi ios gibi az yer kaplıyor ve gayette hızlı . Benim tercihim bu telefonlar arasında Nokia 920 eğer onu alamazsaada Nokia Lumia 820yi alsın arasında pek çok bir fark yok bu arada Lumialar PureView teknolojisi kullanarak yılın en iyi kamerası seçildi :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence Sony'e hiç bulaşmasın bile samsug galaxy s3 o kadar dandik bir plastikten yapılmış ki diz boyu kadar bir yükseklikten s3üm düştü ve camı paramparça çatladı. ve camını değiştirmek için 600 Tl istiyorlar ve telefonun özellikleri o kadarda abartılmamalı bence bunların arasındaki en doğru seçim NOkia Lumia 920 çünkü s3 te olan bütün özellilklere sahip neredeyse bazı özelliklere sahip olmasada s3tede lumiya ait olan özellikler yok. ve androidin çok kasmasına karşın windows phone işletim sistemi ios gibi az yer kaplıyor ve gayette hızlı . Benim tercihim bu telefonlar arasında Nokia 920 eğer onu alamazsaada Nokia Lumia 820yi alsın arasında pek çok bir fark yok bu arada Lumialar PureView teknolojisi kullanarak yılın en iyi kamerası seçildi :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=343531]forever_alone[/MENTION] 920 listesindeyse 1500lira civarı parayı gözden çıkarmayı kabullenmiş bence gidip Z alsın

forever_alone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben konu açmıştım bana z alam dediler zamanla su kapakları gevşiyor dediler ve dah bir sür üşey bende ona önermedim

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Sırf su geçirmiyor diye alacaksan zaten telefonu samsung xcover al :)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
iPhone 5 yada Nokia Lumia derim. Windows Phone 8 gerçekten çok iyi.

forever_alone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 almaz çünkü bütçesi yetmez bütçesi yetse bile cabuk kırılır diye almaz sırf su geçirmeyecek diye almayacak s4 ve onenin işlemcisinden eski vs vs

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bakin arkadaslar telefon alinca dusururseniz yuzde doksan kiriliyor zaten o yuzden dikkatli kullanmalisiniz şahsen su an oturmadigindan dolayi win 8 mobil tel tercih etmem o yüzden su an s3 ler vok ucuzladi yurtdisiyla ayni fiuat hem güncel olsun hem de donanim acisindan iyi ve f/p oranı yuksek tel ariyorsan al s3 kurtul ha herkeste var takintiniz varsa onu bilemem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy ace 2 lumia 520 ve 620 arasında kaldım kafam karışık sizce hangisini almalıyım.?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence 2000 tlyi gözden çıkardıysan note 2 al s3 kadar dandik değil bende var 1m - 80cm yükseklikten düştü sadece arka kapağınca kılcal çatlaklar oluştu ek randa milim çizik yok gaayet hızlı ve ergonomik

ümmet:D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy ace 2 lumia 520 ve 620 arasında kaldım kafam karışık sizce hangisini almalıyım.?

lumia 620 derim ben şahsen. Şuan 820 kullanıyorum çokta mutluyum. Harika oyunlarda geldi. Uygulamalar gelişiyor. Ve ace 2 ye artık destek bitti. 620 al hem renkli kapaklar, harika kamera nokianın kendi uygulamaları falan tavsiyeme uy kafan ağrımaz :)

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Menü geçişleri yağ gibi olsun diyorsan w.phone 8'i tercih et :)

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş 1000 tl altında android telefon alma. arkadaşın çok program indirmeyecek oyun oynamayacaksa windos phone al

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
windows phone alma sakın uygulama yok cıkıcak diyolar karınca hızında cıkıyo instagram bile yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim sormak istediğim diyelim ki şu an Nokia Lumia 920 aldım. İleride daha iyi uygulamalar çıkacak telefonun eksiklikleri giderilecek vs. Ben bu uygulamaları telefonuma yükleyecek miyim yoksa uygulamaların kendisi mi telefona gelecek? Bir de benim bir tanıdığım da vardı. Vine instagram viber gibi uygulamalar yüklenmiyo dediler. Doğru mudur?

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benim sormak istediğim diyelim ki şu an Nokia Lumia 920 aldım. İleride daha iyi uygulamalar çıkacak telefonun eksiklikleri giderilecek vs. Ben bu uygulamaları telefonuma yükleyecek miyim yoksa uygulamaların kendisi mi telefona gelecek? Bir de benim bir tanıdığım da vardı. Vine instagram viber gibi uygulamalar yüklenmiyo dediler. Doğru mudur?

kendileri geliyor

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
wp kullanıyorum yaklaşık 7 aydır gayet stabil ve güzel. uygulama az ve öz çöp uygulama yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle s3 almalısın s3 kuzenimde var 1 yıldır kullanıyor hiç arıza, kırılma vs olmadı, çok hızlı ; eğer parası çok varsa note 2 veya s4 alabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar birde nexus 4 var almayı dusunuyorum bazı sitelerde s3 vs tellerden ii gozukuor sizcw nw yapmalıyım ?

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
28 adet üst seviye android cihaz kullandım, p880 en son cihazım ve 920 ile takas ettim,2 haftadır 920 kullanıyorum ve asla bir daha androide dönmem. google hesaplarımı da sildim tamamiyle kurtuldum illetten, reklamdan kazanmak icin her alanı işgal etmiş alinin sırtına binmis veli hesabı dandik android kullanmak mı? asla

windows 8 uygulama sorunu diyorsunuz da beyler androidde binlerce farklı uygulama mı var? yoksa ici reklam dolu binlerce kopya uygulama mı var? w8 icin yavas yavas uygulamalar cıkıyor, feedback yaparak sorunları geliştiricilere bildiriyorsun 2 gün icerisinde güncelleme geliyor :)

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Windows Phone 8,işletim sistemi hızı bakımından hem de tarayıcı hızı bakımından en iyi mobil işletim sistemidir.Fakat tek bir eksiği vardır,bu da marketinin henüz gelişmiş olmamasıdır.Market daha da geliştirilirse ve birkaç şeye daha dikkat edilirse ilerde mobil cihazların en iyi işletim sistemi olacağının kanısındayım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
windows 8 de instagram yok denilmiş fakat onun yerine 6tag uygulaması var instagramdan daha guzel ve kaliteli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla arkadaşlar size önerim samsungtan uzak durun en ufa ksarsılmada arıza yapar en iyisi nokia lumia 625 eger paranız yetmez 520 tercig edin derim ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaklaşık 7 aydır Lumia 925 kullanıyorum çok memnunum. Keşke şu uygulama olsa diye eksikliğini hissettiğim hiç olmadı benim ihtiyacım olan herşey var ayrıca marketten indirilen uygulamalar hariç (çünkü bu uygulamayı markete koyan programcı hatası dahilindedir) telefonun işlevlerinde kasılma görmedim. Gayet de hızlı ve kasası çok sağlam bir çizik yok. Bundan önce Samsung kullanmıştım ölmüştü 3 ayda telefon.