Windows Phone 8 kullanılabilirlik???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Twin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun. Bir konuda bilgiye ihtiyacım var.

Nokia lumia 925 almayı düşünüyorum kısa zaman içinde. Telefonu bir arkadaşım da kullandım biraz karmaşık olsada çok hoşuna gitti. Özellikle kamerasına bayıldım. Prof foto makineleri gibi fotoğraf çekiyor.

Konumuza gelirsek bu işletim sistemi hakkında bir bilgim yok. Tek bildiğim arkasında microsoft olduğu. Bu işletim sistemi hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

*kullanılabilirlik?
*stabilite?
*yapabilecekleri?

Özellikle windows phone 8 kullanıcıları ve gerçekten bu işletim sistemi hakkında bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Şöyle diyim Lumıa 925 ı dusunmekle çok ıyı dusunmusun.

920 KULLANMIŞ BİRİ OLARAK; Stabilitede hiç bi problem yok yanı kasma dıyorum. Sadece androide göre kişiselleştirebilme , cihazın ayrıntısına inebilme mükemmel bir user deneyımı wp de yok, gelecekmi diye soruyorsan gelecek.

( GDR3 - WP8.1 ) Guncellemesı aralıkta gelecek dıye bılıyorum . Güle güle kullan

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şöyle diyim Lumıa 925 ı dusunmekle çok ıyı dusunmusun.

920 KULLANMIŞ BİRİ OLARAK; Stabilitede hiç bi problem yok yanı kasma dıyorum. Sadece androide göre kişiselleştirebilme , cihazın ayrıntısına inebilme mükemmel bir user deneyımı wp de yok, gelecekmi diye soruyorsan gelecek.

( GDR3 - WP8.1 ) Guncellemesı aralıkta gelecek dıye bılıyorum . Güle güle kullan

Ilgi alakanıza teşekkür ederim. Lumia düşünmemin sebebi sizin de dediğiniz gibi stabilitesi. 5 senedir nokia 5800 kullanıyorum. Ilk çıktığı zaman almıştım. Android kullanan arkadaşlarım da var telefon çok kasıyor. Buda benim en hoşuma gitmeyen olay. O kadar para ver sonra telefon hem genel hemde nette gezerken kassın çok can sıkıcı bir durum. O yüzden lumia düşünüyorum. Aslında 820'ye bütçem yetiyor ama 925'i 2. El temiz olarak bakıcam artık.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Lumia 925 şu anda herhangi bir android cihazdan çok ama çok daha iyi kalitede bir kameraya sahip. Gece çekimleri en iyi olan cihazdır bu, insan gözü gibi çeker. Gelecek olan güncelleme ile Cihaz çok daha iyi olacak, cok daha yeni özellikler gelecek. Android deki gibi kasma problemi yaşamazsın, en az 3-4 sene idare eder sizi. Gün geçtikçe yeni uygulamalar, oyunlar ekleniyor markete. Çok iyk bir cihazdır, şimdiden güle güle kullanın diyorum.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. L925'e otg kablosu ile usb bağlaya biliyormuyuz?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
925 iyidir. Özellikle kamerasını çok beğendim. Hayırlı olsun. Bu arada [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] note dan Lumia ya geçmeyi düşünüyor musun ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
925 iyidir. Özellikle kamerasını çok beğendim. Hayırlı olsun. Bu arada [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] note dan Lumia ya geçmeyi düşünüyor musun ?

Bie android geliştiricisi olduğum için bu oek mümkün değil.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kamera dışında donanım olarak eş fiyatta olan cihazlara göre daha düşük olan bir cihaz . Kamerası yalnız kalitelidir. Nokia Carll Zeiss ile çalışıyor çünkü :) . WindowsPhone a gelirsek stabil bir işletim sistemi bir İos değil ama Androiddende bir tık daha yukardadır stabilite açısından :) . Daha yeni bir işletim sistemi yeterli uygulama bulunmuyor diğer iki işletim sistemine göre marketi biraz vasat kalıyor . Fakat zamanla ekleniyor yavaş yavaş büyüyen bir marketi var . Şahsen Sony kullanmasam ilk ya İos ya da bu işletim sistemine rahat yönelirim :) Dediğim gibi hala uygulama çeşitliliği pek fazla yok ama yeterli uygulamalar var facebook instagram vs temel uygulamalar mevcut zamanla güzelleşecek bir işletim sistemi bence geçebilirsin . (Yalnız GDR3 güncellemesinin sızıntı halini gördüm internette . Geri tuşuna alıp arkadaki uygulamaları çıkartma olayları falan. Birebir İos 7 yani bilmiyorum microsoft gibi bir dev nasıl yaptı bunu ama arkada çalışan uygulamaları gösteren yer birebir İos7. )
Birde sürekli önüne çıkan aynı kutucuklardan sıkılmayacağını düşünüyorsan tercih et derim :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Eklemeyi unutmuşum kamerası arka kısımda biraz daha cihazın ortalarına doğru dolayısıyla parmağın sık sık değebilir . Haliyle kameranın camını oldukça fazla silmen gerekebilir :D

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle saol seninde kardeşim.
Konuna gelirsekte(5 yıldız üstünden söylüyücem):
1-Kullanılabilirlik:4,5 yıldız.(Şuanlık.)
2-Stabile:5 yıldız.(Şuanlık.)
3-Yapabilecekleri:4,5 yıldız.(Şuanlık.)
DumDumaq'ında dediği gibi yakında GDR3 - WP8.1 güncellemesi gelicek ve cihaz muhtemelen coşucak.Ayrıca kamerasıda memogoren'in dediği gibi.Bencede kesinlikle al.
Not: Diğer WP telefonlarıda muhtemelen coşucak,gelicek olan güncellemeyle.
(Gülücük oluyordu,o yüzden D,noktadan ayrı.)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dha önce S2 cihazıma kendi romumu yaptım, şimdi de Note için uğraşıyorum. Manisalee ve Turkbey roma destek olmuşluğum var.

Tebrik ederim.Başarıların umarım devam eder.Yolun açık olsun.
(Normalde bende |Elusive| gibi yazıcaktımda.Arkadaş benden önce davranmış. :))

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
herkese yorumları te fikirlerini beyan ettiği için teşekkür ederim. Sizler sayesinde doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlamış bulunuyorum.
Sağlıcakla kalmanız dileğiyle hepinize tekrardan teşekkür ederim.

Farklı bilgilere sahip olan arkadaşlar varsa onların yorumlarında okumaktan zevk duyarım.

zaferozkan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsin. Nokia candır. Her açıdan yeterli ve gelecek güncelleme ile daha da iyi olacak.