Windows Phone 8.1 önizleme sürümü güncellendi

lgnd003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Microsoft Windows Phone 8.1 geliştirici önizleme sürümü için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile işletim sistemi sürümü 8.10.12393.890′a yükseldi. Güncelleme yaklaşık 21MB civarında ve içeriğinin nelerden oluştuğu pek bilinmiyor. Bu önizleme sürümü için ikinci güncelleme oldu. İlk güncelleme Mayıs ayının ortalarında gelmişti ve batarya iyileştirmeleri içeriyordu.

Sessiz saatler uygulamasının Cortana'dan bağımsız olduğu söyleniyor (fakat denemedim henüz)

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Microsoft Windows Phone 8.1 geliştirici önizleme sürümü için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile işletim sistemi sürümü 8.10.12393.890′a yükseldi. Güncelleme yaklaşık 21MB civarında ve içeriğinin nelerden oluştuğu pek bilinmiyor. Bu önizleme sürümü için ikinci güncelleme oldu. İlk güncelleme Mayıs ayının ortalarında gelmişti ve batarya iyileştirmeleri içeriyordu.

Sessiz saatler uygulamasının Cortana'dan bağımsız olduğu söyleniyor (fakat denemedim henüz)

Kaynak: Windows Phone Uzmanı

peki neler getiriyor bu güncelleme ? ayrıca ben biz cortana kullanamıyoruz turkiyede olduğumuz için merak ediyorum nasıl diye

lgnd003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ülkeyi Amerika yapınca kullanılabiliyormuş diye duymuştum ama denemedim. Quiet Hours uygulamasının Cortana'dan ayrıldığını bildirmişler. Başka da yeni özellik göremiyorum.