Windows Phone 7 Ve Mango Uygulamaları v.s.

samonite

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar normalde aslında iPhone 4S kullanıcısıyım ancak mobil teknoloji merakımdan dolayı birçok cihaz ve işletim sistemini sırf kendi merakIMI gidermek için kullanıyorum. iPhone 4s her zaman elimin altında olacak o kesin ama Cumartesi gunü yani yarin elime LG Optimus 7 gelecek. Şimdiden bu işletim sistemi hakkında araştırmalara başladım ancak WP7 üzerine Türkçe içerikli bir forum bulamadım. Burda bile 3 ay önce açtığım bir konuya 1 tane bile cevap bulamadım. Öncelikle elinde mevcut kullanan varsa hangi uygulamaları kullandığını. Cihaz işletim sistemine ne gibi işlemler yaptığını vede yapılabildiğini paylaşırsa sevinirim. Tabi cihaz elime ulaştığında ben zaten paylaşımlar yapacagım ama önümüzdeki hafta perşembeye kadar aktif olamayacağım. Yuksek lisans savunmam var o yüzden fazla vakit bulamayacağım. Ama mevcut bilgi birikimi olan arkadaslar forumda varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Herkeze iyi forumlar...
M. Sami ELGÜN
Twitter: SaMoNİTe

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bulabileceğini sanman çünkü ülkemizde yeni satılmaya başlanılan bir sistem....

samonite

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bulabileceğini sanman çünkü ülkemizde yeni satılmaya başlanılan bir sistem....

Buluruz Allah'ın izini ile ;) iOS 'da ne cevizler kırdık biz :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Ewet ilk paylaşımı yapıyorum...

İlk öğrendiğim durum WP7 'nin uygulama uzantılarının .xap olduğu... Bunun üzerine araştırma yaptım ve içerisinde Türkçe uygulamaların çokca olduğu bir site buldum. Uygulamalrı xap dosyası olarak indirebiliyorsunuz. Ve sitede ayrıca SS'ler de mevcut her uygulamanın. Yapandan Allah razı olsun diyorum.

Ancak Xap dosyalrını nasıl kurulur bilmiyorum.Onuda Cumartesi cihaz elime ulaştığında inşallah çözeriz bir şekil..

SiteYE BURADAN buradan girebilirsiniz. Yukarıdan Marketplace sekmesinden ön görüntülü olarak uygulamaları görebilirsiniz..

Herkeze iyi forumlar...
M. Sami ELGÜN

--- Mesaj Güncellendi ---

WP7 lere legal olarak program yükleme 3 şekilde oluyor;

Kamera ile QR kodları okutarak
Microsoft Zune ile (iTunes gibi)
Veya Telefondan Marketplace'de aratarak

Bu indirilen xap dosyaları sanırım pc de çift tıklayınca Zune programı telefona senkronizasyon için uygulamalar listesine alıyor olması lazım. Eğer ücretli uygulama ise zaten hata verecektir. Değilse listesine alıp telefonu PC ye bağladıktan sonra senkronize edince uygulamayı telefona yükleyecektir.

Herkeze iyi forumlar...

M. Sami ELGÜN

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Karşılıksız paylaşım denir buna .... Teşekkürler araştırmacı insanlara bayılıyorum sen onlardan bir tanesisin ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teşekkür bile edilmemiş nerdeyse.. sene 2015 işime yaradı teşekkür ederim