Windows Phone 7 (Samsung Omnia 7) hakkinda yardim edin

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Uygun bir fiyata Samsung Omnia 7 almaya Fırsat Çıktı, hizli Filan falan hersey cok guzel.

Ama Windows Mobile 7 'yi begenmedim pek.

Temayi degistirebilirme ozelikleri var mi? Ben bulamadım bunun hakkinda birsey.

Bu konuda gibi cift boot sistem ile android kurabiliyor muyuz ?

[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] 'n haberi vardi bu telefon hakkinda belki yardim edebilir :)) (http://shiftdelete.net/huzurlarinizda-yeni-samsung-omnia-7-24297.html)

Samsung Omnia 7

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Yok valla benimle ilgisi :) Ben anlamam telefonlardan.. :) O haberi yazan arkadaş ben değilim, karıştırıyorsun ama o arkadaş artık aramızda değil...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
galaxy serisine diyorduk da bunun tasarımı çok daha benziyor iphone'a. apple tamamen haksız değilmiş demek ki. ufak bir emek hırsızlığı var gibi.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yok valla benimle ilgisi :) Ben anlamam telefonlardan.. :) O haberi yazan arkadaş ben değilim, karıştırıyorsun ama o arkadaş artık aramızda değil...

karistirmisim pardon :D

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:36 ----------

galaxy serisine diyorduk da bunun tasarımı çok daha benziyor iphone'a. apple tamamen haksız değilmiş demek ki. ufak bir emek hırsızlığı var gibi.

Iphone4ten once piyasaya cikmis. Satin aldim. cok hizli ama windows phone 7 sevmedim hic :(.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
karistirmisim pardon :D

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:36 ----------

Iphone4ten once piyasaya cikmis. Satin aldim. cok hizli ama windows phone 7 sevmedim hic :(.

yok bende iphone4 için değil genel olarak söyledim. iphone'un home butonuna benziyor ekranın altındaki tuş. windows phone 7'yi pek seven yok zaten. android varken yüzüne bakan da yok pek fazla.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
çok ucuza almışsın gerçekten. nette ikinci eli 700 civarı zaten. banada denk gelseya böyle fırsatlar :D

Kosovada ikinci el Galaxy s2 700 liraya alirsin, iphone4 ise yeni alirsin 700 liraya. Istediyin telefon varsa getiririm ama 200 lira yol parasi :P

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Kosovada ikinci el Galaxy s2 700 liraya alirsin, iphone4 ise yeni alirsin 700 liraya. Istediyin telefon varsa getiririm ama 200 lira yol parasi :P
pasaporta kayıt olayı var birde. ancak fiyatlar uygunmuş. 400 lira gibi bir paraya gözüm kapalı alırdım o telefonu

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
pasaporta kayıt olayı var birde. ancak fiyatlar uygunmuş. 400 lira gibi bir paraya gözüm kapalı alırdım o telefonu

Çin telefonu satin alirdim turkiyede :P Saka bir yana gercekten ucuz aldim ve cok hizli.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
:lol:arkadaşlar samsun 8300 da sohbet kutucukları ndn cıkmıyor yada cıkması için yüklenecek program varmı?
acillllll