Windows Live Messenger'dan Yeni Resimler

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Merakla beklenen Live Messenger 2010'la ilgili yeni bilgi ve resimler ortaya çıktı. Bakın MSN'in yeni sürümünde ne gibi değişiklikler var...

Eski adıyla MSN yeni ismiyle de Windows Live Messenger, ülkemizde en çok kullanılan sohbet programlarından biri. Bu tercih fazlası nedeniyle, isteseniz de kolay kolay başka sohbet programlarına geçemiyorsunuz, çünkü arkadaşlarınızın büyük çoğunluğu Windows Live kullanıyor. Neredeyse ülkemizin resmi chat programı ilan edilecek olan
msn11262519096.png

Kullanıcılar dilerse penceredeki reklamları kaldırabilecek
Windows Live Messenger 2010'dan size yeni haberler getirdik. Resmi adı Live Wave 4 olan bu program, sosyal ağlarla olan bağlantıları sayesinde, sohbet dünyasında çığır açmayı hedefliyor. Microsoft Live 2010'a Wave 4 (Dalga 4) diyor çünkü, şimdiye kadar yapılmış en geniş kapsamlı ve büyük dördüncü yenilik paketi olacak. İşte Live Messenger 2010'da gelecek özellikler;
Sosyal ağlarla ortaklaşa çalışacak
  • Live Messenger'ın 2010 sürümü Windows 7'yle büyük bir uyum gösterecek. Bu işletim sisteminde ekran alt kısmında bulunan hızlı işlem menüsü sayesinde, Online - Offline olma ve kullanıcıyı meşgul gösterme gibi seçenekleri kısa yoldan ayarlayabileceksiniz.
  • Sohbet ekranındaki en büyük değişiklik, sosyal ağ eklentisiyle ilgili yapılmış. Artık, Twitter ve Facebook hesabınızı yenilediğiniz zaman, kullanıcı adınız altında bu yenilikler herkese duyurulacak.
msn%2021262519688.jpg

Sosyal ağlarda yaptıkalrınız buradan takip edilebilecek

• Program artık, Bing arama motoruyla daha entegre şekilde çalışıyor. Sohbet sırasında, istediğiniz kişini fotoğraflarını aratıp bunu arkadaşlarınızın penceresine yollayabileceksiniz.
  • Daha önceki sürümlerde bulunan ve kişilerin Live hesaplarını yenilediğinde otomatik olarak değişen kişisel kartlar şimdi çok daha geliştirilmiş. Sosyal ağ eklentisi sayesinde, Facebook, Twitter, ve blog sayfaları da kişisel kartların ilgi alanına dahil edilmiş. Artık, sosyal ağlarınızı yenilediğiniz zaman bu kartlarda yaptığınız işlemlerin içeriklerine de yer verilecek.
:: Windows Live Messenger 2010'un yeni özellikleri ilginizi çekti mi?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bu SDN editörlerinin yazım hataları beni öldürecek. Şu konuları sakin açın, okuyun bir kere. :)

Messanger nedir yahu?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Özellikler yerinde olmuş. Peki yeni sürümün çıkış tarihi belli mi? Ya da tahminler ne yönde?

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Sadelikten uzak, gereksiz özelliklerle donatılmış bir WLM geliyor karşımıza.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Karşımdakiyle konuşuyim bana yeter.Feysbuk falan hikaye.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bence çok güzel olmuş. Zaten online hayatı olan bi insan bilgisayar başına geçince açtığı şeyler (Facebook, Twitter) entegre edilmiş. Bence güzel olacak. Betasını bile sabırsızlıkla bekliyorum.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bekliyorum çabuk çıksın.:)

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Bu SDN editörlerinin yazım hataları beni öldürecek. Şu konuları sakin açın, okuyun bir kere. :)

Messanger nedir yahu?

Masajcı gibi bişi. Zaten geçtiğimiz günlerde masajcılarla ilgili pek te hoş olmayan bir olay yaşamıştık hatırlarsanız. Editörümüzün aklı orada kalmış olabilir :D
Her neyse, konuyla ilgili söylemek istediğim şey şu, bu wlm giderek internet tarayıcısına benzemeye başlayacak galiba.

Enki_

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ayarlarını doğru düzgün yaptığımız zaman harika bir wlm geliyor.

JuGoLaTe

Asistan
Reaksiyon puanı
1
WLM 9 + MSN Plus + Discovery nin üzerine tanimiyorum :))
Twitter plugin i de cikarsa daha iyi olacak...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Anlık mesajlaşma yazılımı :D

Seklemli sohbeti standart hale getircekler :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
güzelmiş çıkınca yükliyeceğim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
reklam saklama, sekmeli sohbet gibi "sözde" yenilikler zaten a-patch, msnplus gibi yazılımlarla kullanılabiliyordu. isteyenler zaten kurup kullanıyordu.

keşke mümkün olduğunca sade ve hafif bir msn yazpılsa da isteyenler sonradan istedikleri özellikleri indirip kullansa. ben mesajlaşayım bana yeter. bana ne facebook, twitter'dan??? msn 9 bile yeterince ağır çalışıyor zaten. ha bire yazlılmı şişirip duruyorlar.

Bahri1375

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Netbook'ların yaygınlaştığı şu günlerde bu tarz RAM ve işlemci canavı program yapmanın manasını anlamıyorum doğrusu. Bu arkadaşın işi mesajlaştırmak değil mi neden işi olmayan konulara burnunu sokuyor anlamıyorum rtsbora'nın da dediği gibi diğer özellikler isteğe bağlı olmalı bence isten kursun istemeyen kurmasın. Tabu bu durum microsoft'un tarzına ters, sizin isteme şansınız yok önünze ne konursa onu yiyeceksiniz ve menunum diyeceksiniz :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Şu Tab menüsü bayağı kaba olmuş ya:D:D

forsaken1x

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Her geçen gün kötüleştiriyorlar msn'i. Kafalarına göre iş yapıyorlar, kullanıcı memnuniyetini araştırma filan yok.

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
web kamera ayarları olmazsa ytine kullanmam :S

PaRRaZit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadelikten uzak, gereksiz özelliklerle donatılmış bir WLM geliyor karşımıza.

aynen katılıyorum dostum bir ton gereksiz özellik ve zaten donanımı iyi olmayan kullanıcılar için extra bir yük..

Birde msnde hala devam ediyormu bilmem yeni sürüm çıktığında eski sürümü kullananlarda asla kapatıp iptal edemedikleri güncelleme uyarısı.güncellemeden kullanamıyorsun.Yaw kardeşim mecburmuyum yeni sürümünü kullanmaya ben memnunum bu sürümden belki :D

forsaken1x

Asistan
Reaksiyon puanı
6
aynen katılıyorum dostum bir ton gereksiz özellik ve zaten donanımı iyi olmayan kullanıcılar için extra bir yük..

Birde msnde hala devam ediyormu bilmem yeni sürüm çıktığında eski sürümü kullananlarda asla kapatıp iptal edemedikleri güncelleme uyarısı.güncellemeden kullanamıyorsun.Yaw kardeşim mecburmuyum yeni sürümünü kullanmaya ben memnunum bu sürümden belki :D

İstersen o dandik msn 9 ve sonrasını kullanmayabilirsin. Yapman gereken de basit... 8.1 yada 8.5 ile sohbet etmeye devam edebilirsin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne git, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıkla ve özelliklere gir. Uyumluluğa gel ve Windows 2000 seç, tamama tıkla. Bu kadar.