Windows Live Messenger 2011 Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan k4y4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Evet bi mağdur daha :) ben de xp ye kuruluyor diye sevinmiştim meğer 2009 muş :mrgreen:

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
şimdilik pek beğenmedim :) tabi 2-3 hafta kullandıktan sonra anca alışırım facebook olayında herkezi gösteriyo tamam üzerine gelince face ise face yazıoda sadece msni göster faceyi ayrı gösteri bulamadım kapadım sosyal paylaşım bilmemnesini :)

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende yüklü ama bi filmini göremedim uyum sağlamıyo bence 11e 1 haftaya çıkar galiba piyasaya

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu versiyona alışmak baya bir zamanımı alacak gibi :) Baya karışık geldi bana ve istediğim gibi nick değiştiremiyorum sanırım?

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
ben kurdum sımdı gayet guzel olmus begendım :)

hope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beğenmedim, kaldırdım. Tekrar eski sürüme döndüm, ancak bir problem var. Messenger kısayoluna ilk tıklayışımda sağ alt köşedeki saatin yanına simge geliyor, fakat pencere açılmıyor. İkinci tıklayışımda ise pencere geliyor. Programı tam olarak kaldırdığımdan eminim. Program Files klasöründeki tüm klasörleri sildim. Sorun ne olabilir acaba?

Cihan Köse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Msn Plus Çıksın Sonra İndiririz :D AceLesi Yok Yani :D

M.Uzun

Profesör
Reaksiyon puanı
2
denedim oldukça karışık . facebook bağlantısı oluyor ama yorum dışında birşey yapamıyorsunuz.. tarayıcı olmadan herşeyi yapabilme yetkisi olsaymış iyi olacakmış (video izleme beğenme okey gibi) çok karışık geldi ama oldukça hızlı 2009 a göre :) silip 2009 u kurdum ben alışamadım.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sadece MSN'yi içeren offline kurulum hazırladım, 53 mb oldu yarın upload edicem inşallah :)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bazı eksiklikleri var,
kişilerinizi listeledinizse listedeki o andaki online kişi sayısı gözükmüyor.
facebook vs bağlantısı başarılı bir fikir ama biraz daha geliştirilmeli.
hız olarak ii olmuş. diğer ekleri olan mail, photo, movie maker ise geliştirilmişler microsoft'un son yıllardaki en büyük başarısı olan office 2007 menu stili bunlara da uygulanmış.

ayrıca en önemli olaylardan birisi artık kendinize ekstra bir takma ad bulamıyorsunuz. Yani live profile'de adınız neyse o. Mesela benim sürekli yazdığım AnnTTiiGS -- .........

artık yazılamıyoru. Ya da ben karşısındaki anlık şoktan dolayı fark edemedim :))

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
nick olayının kalkması garip geldi şimdi
listedeki herkesin adı soyadı var :D

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
beta degil, butun dillerde yayınlanmış beta için bu kadar zahmet olmaz

haldun54

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler, şu anda bende güncelliyorum bakalım alışabilecekmiyim:yes:

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Yahu arkadaşlar neresi karışık!

Kısa görünüme geç e tıkladığınız zaman eskisinden ne farkı oluyor?

cetinbattal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bunda acaba şu webcam ile sohbet tek taraflı cam açmaya izin veriyormu çünkü daha önceki sürümde bu olay ortadan kalkmıştı yükledikten sonra tekrar eski sürüme dönmek zorunda kalmıştım bilgi verirseniz sevinirim

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Daha önceden ingilizce sürümünü denemiş beğenmemiş eskisine dönmüştüm şuan finali kurdum gayet güzel hoşuma gitti...

Ne dinliyorsunuz özelliğini kulanıcı avatar yanından seçmeyi devre dışı bırakmışlar yeni yeri ise Araçlar>Seçenekler>Kişisel panelinde "Dinlediğim müzikle ilgili bilgi göster" seçeneğini işaretlememiz gerekiyor.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
nick yazma olayı kapatılmış mı??? yaaa :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bunda acaba şu webcam ile sohbet tek taraflı cam açmaya izin veriyormu çünkü daha önceki sürümde bu olay ortadan kalkmıştı yükledikten sonra tekrar eski sürüme dönmek zorunda kalmıştım bilgi verirseniz sevinirim

Bende sırf bu yüzden tekrar 14.0.8089 sürümüne geçmiştim..Acaba bu 15. versiyonda TEK TARAFLI Kamera olayının hâlâ kullanılıp kullanılmadığını söyleyebilecek varsa çok güzel olur.. :)

gonulcelen61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
WLM 11 sadece win7 ve vista için yapılmış yani ie9 da olduğu gibi yine xpyi destek vermiyecekler çünkü sitesinde sadece bu sürüm win7 ve vista içindir xp için wlm 2009 yönlendiriliyor kolay gelsin..

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
ad ve şifreyi,ya ikisini bir kaydediyor veya unutuyor,bu durum hiç hoşuma gitmedi.bir iki sebep daha var,2009 a dönmek istiyorum,denetim masasından 2011'i kaldırdım ama 2009 u yüklemek için tlkladığımda daha üst versiyonu var diye yüklemiyor. lütfen bana bir yol.

cetinbattal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
google da msn messenger 14.0.8089 diye arattığında direk setup dosyasını bulabilirsin ;)
Ayrıca deneyen arkadaşlar şu tek taraflı cam olayını deneyip bir durumun ne olduğunu söylerlerse sevinirim :)