- Reaksiyon puanı
- 510
@__kadıköyRAP__ XP ye kurunca ekran görüntülerini koyarmısın????.. Bi bakalım....plus çıksın denerim XP de bi deneyeyim
@__kadıköyRAP__ XP ye kurunca ekran görüntülerini koyarmısın????.. Bi bakalım....plus çıksın denerim XP de bi deneyeyim
@__kadıköyRAP__ XP ye kurunca ekran görüntülerini koyarmısın????.. Bi bakalım....
arkadaşlar kurmadan önce diğerini kaldırmam mı gerekiyordu.?
Ben kurdum kurulum bitti ama sanırım olmadı..diğe sürüm açılıyor hala.??
ee madem öyle ve kurulumda sorun yaşamadım neden hala eski sürümü açıyor ilginç
2011 final arkadaşlar BAKIN BURADAN
Ayrıca sadece windows 7 ve vista için değil XP içinde geçerli....
Sistem gereksinmimlerinede BURADAN bakın
Ayrıca şöyle bi not düşülmüş....
Sistem gereksinimlerinde XP de var doğru, ama XP ye yüklenmedi, geçerli bir win32 uygulaması değil diyor ilginç..
Yok onlada alakalı değil... Bende Net Framework 4 yüklü... Bendede kurmadı ne hikmetse.... Durun bakalım sorunu çözecem sabredin....Xp deki problem FRAMEWORK kaynaklı olabilir. .Net Framework 4.0 kurup deneyin.
Değişik olmuş bu sefer. Bana göre bir sürü ıvız zıvır eklenmiş ama yavaşlamıştır gibi düşünürken, acayip hızlandığını fark ettim. Microsoftun windows 7 den sonra stabilliğe ve hıza bu kadar önem vermesi gerçekten iyi.
Yoo işte burası Türkçe dilini seçip yüklüyorsun sonra yükleyiciyi indiriyorsun vede ordan yüklemek istediklerini seçip yüklüyorsun ama xp de problem çıkarıyor....