Windows Live Helpten Gelen Mail

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Windows Live Support’a basvurdugunuz icin tesekkur ederiz.
Hesabiniz ma...on@hotmail.com ile ilgili bilgilerinizi aldik.
Windows Live Solution Centre da bu sorunuz hakkinda bizlerle daha detayli kontak kurmaniz icin ayri ve ozel bir form olusturduk. Bu formu ziyaret icin lutfen https://windowslivehelp.com/liveidtempauth.aspx?id=...4C86-...2D9F...0C8 tiklayiniz. Bu linki her zaman control edebilir, cevabinizi gozden gecirebilir ve daha fazla bilgi birakabilirsiniz.
Sorunuzu gonderdiginiz sirada size kisisel bir kimlik numarasi verilmisti. Eger bu ozel forma giris yapmak istiyorsaniz bu numaraya ihtiyaciniz olacak.
Yetkili ve profesyonel takimimiz verdiginiz cevaplari kontrol ediyorlar. Eger bu hesabin size ait oldugunu gorurlerse, yeni bir sifre olusturabilmeniz icin size bir email gonderilecektir. Fakat hesabin size ait olup olmadigina dair yeterli bilgi verilmemisse, bu durum size formda iletilecektir. Butun bu islemler genellikle 24 saate kadar surer. Eger 24 saat icinde yeni sifreyle ilgili emaili almadiysaniz lutfen bu ozel formu kontrol ediniz.
Lutfen bu emaile cevap vermeyiniz. Cevaplar monitor edilmeyen bir email kutusuna gonerilecektir.
Tesekkurler,
Windows Live Destek Takimi

Microsoft mahremiyetinize saygı duymaktadır. Daha fazla bilgi için, lütfen çevrimiçi Gizlilik Bildirimi sayfamızı okuyunuz.
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052
USA

Windows Live Help - Automated Email (unmonitored@windowslivehelp.com)

Bu maili aldim ben hic bir yere basvurmadim. Boyle bir basvuruda bulunmadim. 8 yildir sifrem ayni unutmadim hic... Sizce birisi sifremi mi istemekte? Ben basvuruda bulunmadim cunku...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Evet büyük ihtimalle biri sizin adınıza form doldurmuş.

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu linki onaylamazsam ya da bana gönderecekleri linki, çalınma olmaz umarım değil mi?