Windows Kapandı Açılmıyor

sbsoriginal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar , Laptop bir anda kapandı açma tuşuna bastığımda bitlocker şifresi istiyor. Masaüstüne erişemiyorum almam gereken fotoğraflar var.
Harddiski USB olarak taktık farklı bir bilgisayara ve yine içini açmaya çalıştığımızda Bitlocker şifresi istiyor. Bilgisayarcı FORMAT diyor. Varmı yardımcı olabilecek biri ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yokmu yardımcı olacak ?

Son düzenleyen moderatör:

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Bitlocker şifresini bilmeden erişim sağlayamazsın tek çare format gibi görünüyor..

Davut_BTMK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar , Laptop bir anda kapandı açma tuşuna bastığımda bitlocker şifresi istiyor. Masaüstüne erişemiyorum almam gereken fotoğraflar var.
Harddiski USB olarak taktık farklı bir bilgisayara ve yine içini açmaya çalıştığımızda Bitlocker şifresi istiyor. Bilgisayarcı FORMAT diyor. Varmı yardımcı olabilecek biri ?

yokmu yardımcı olacak ?
Youtuubede Konu İle ilgili videolar vardı bi bak bence olmasa tek çare format

sbsoriginal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Maalesef çok fazla araştırdık , kırılamayan bir sistemmiş. VeriKurtarma merkezleri kurtarabilir ama sırf analize 100 Dolar + KDV istiyorlar. Kurtarmayada 300 500 dolar isterler sanırım.

Davut_BTMK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef çok fazla araştırdık , kırılamayan bir sistemmiş. VeriKurtarma merkezleri kurtarabilir ama sırf analize 100 Dolar + KDV istiyorlar. Kurtarmayada 300 500 dolar isterler sanırım.
Windows 10 işletim sistemlerinde sistem görüntüsü ile dosyaları görebiliyorsun seninki şifreli olduğu için açılmayabilir ama denemekte yine fayda var bi bak derim

sbsoriginal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Windows 10 işletim sistemlerinde sistem görüntüsü ile dosyaları görebiliyorsun seninki şifreli olduğu için açılmayabilir ama denemekte yine fayda var bi bak derim
Şimdi şöyle , laptopu başlattığımda , Logo geliyor , sonra sistem hatası alıyorum. Kurtarma sayfasını falan gösteriyor , CMD açabiliyorum , sıfırlama yapmak istesem yapabiliyorum , bide ÇIK VE WİNDOWS ile devam et diyebiliyorum. Windows ile devam et dediğimde masaüstünün alt kısmı geliyor ama herşey gelmiyor , uygulamalar yüklenmiyor , fare yuvarlak dönüyor sürekli, Seçimlerdeki bütün alternatifleri denedim Masaüstündeki dosyaya erişssem yeter. erişemiyorum. Güvenli modda açayım diyorum F8 yapmama rağmen gelmiyor farklı tuş kombinasyonları denedim olmadı gelmiyor. Senin dediğin Sistem Görüntüsünü nasıl açarız ? Masaüstünü görsek yeter.

Davut_BTMK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fotoğraflı olarak atmak isterdim ne yazik ki site hata veriyor neyse yazarak anlatayım bir seçenek belirleyin>sorun gider>gelişmiş seçenekler>sistem görüntüsü kurtarma burdan ileriyi tıkılıyoruz gelişmiş sürücü yükle tamam burda da sürücülerin ve dosyaların çıkacak eğer ki şifreli olan diske girebiliyorsan ordan da kurtarmak istediğin dosyayı usb veya hardiske kopyala bilirsin inşaalah olur hiç bitlocker şifrelemediğm için bilmiyorum :)

Fotoğraflı olarak atmak isterdim ne yazik ki site hata veriyor neyse yazarak anlatayım bir seçenek belirleyin>sorun gider>gelişmiş seçenekler>sistem görüntüsü kurtarma burdan ileriyi tıkılıyoruz gelişmiş sürücü yükle tamam burda da sürücülerin ve dosyaların çıkacak eğer ki şifreli olan diske girebiliyorsan ordan da kurtarmak istediğin dosyayı usb veya hardiske kopyala bilirsin inşaalah olur hiç bitlocker şifrelemediğm için bilmiyorum :)
En Son temiz bir format atarsın?

sbsoriginal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

En Son temiz bir format atarsın?
Tamamdır denicem..