Ben yaptığımı düşünüyorumBir insanda farklı bir yorum yapacak mı merak ediyorum cidden.
Kurulum gerektirmeyen bu indirme aracı, Microsoft Windows'u, Office ISO dosyalarını ve diğer bir dizi gizli ürünü doğrudan Microsoft sunucularından indirilebilir hale getirir. HeiDoc.net ISO downloader, Microsoft'a ait değildir. HeiDoc, esas olarak Microsoft ürünlerine ve Amazon ve SAP Netweaver gibi diğer BT ve teknoloji alanlarına odaklanan özel bir blog ve platformdur.Microsoft'un aittir her sürüm vardır.
Microsoft Windows and Office ISO Download Tool
This new tool allows an easy and comfortable way to download genuine Microsoft Windows 7, 8.1 and 10, as well as Office 2007, 2010, 2013 and 2016 disk images (ISO) directly from Microsoft's servers.www.heidoc.net
Yeni Windows 10 kalıplarını indirmesi yetiyor.Her ne kadar ürün yelpazesi geniş olsa da bu indirme aracı, her Microsoft ürünü için indirme linki sağlayamamaktadır.
Evet, son kullanıcıya hitap eden pek çok sürüm indirilebiliyor. Yalnız Windows 7 Türkçe sürümlerde sıkıntı var, benim bildiğim.Yeni Windows 10 kalıplarını indirmesi yetiyor.
Yeni kurulumlarda eski sürüm+güncelleme zaman çalıyor