Windows intune 23 martta halka açılacak

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Hocam ne işe yarıyor...Hiç bir bilgi vermemişsin.İngilizce bir şewyler yazıyor ama bizde tek dil var oda Türkçe...
Başka bir dil bilmediğimiz için yardımcı olursan seviniriz...Bu saatten sonra 2. bir dil bizi bozar...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
Windows Intune, Microsoft’ un Cloud çözümlerinden biridir. Web tabanlı olarak merkezi yönetim esasına dayanan bu ürün son derece kolay kurulan ve kolay kullanılan bir üründür. Temelde sunduğu özellikleri 3 ana başlık altında toplayabiliriz;

· Bilgisayarlarınızı her yerden kolayca yönetebilir ve güvenliğini sağlayabilirsiniz
· Sahip olduğunu iş gücünü Windows 7 işletim sistemi sayesinde en etkili biçimde kullanabilirsiniz.
· Sunduğu tüm özelliklere karşın ilk olarak şirketinizi düşünür, bu nedenle küçük yatırımlar ve harcamalar ile büyük çözümler sunar.

Windows Intune iki bölümden oluşmaktadır

1. Web-based yönetim konsolu – tüm yönetim ve raporlama işlemleri için
2. İstemci Yazılımı – makinelerin cloud servisine bağlanması için gerekli ara yazılım

http://www.hakanuzuner.com/index.php/windows-intune.html

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Windows Intune, Microsoft’ un Cloud çözümlerinden biridir. Web tabanlı olarak merkezi yönetim esasına dayanan bu ürün son derece kolay kurulan ve kolay kullanılan bir üründür. Temelde sunduğu özellikleri 3 ana başlık altında toplayabiliriz;

· Bilgisayarlarınızı her yerden kolayca yönetebilir ve güvenliğini sağlayabilirsiniz
· Sahip olduğunu iş gücünü Windows 7 işletim sistemi sayesinde en etkili biçimde kullanabilirsiniz.
· Sunduğu tüm özelliklere karşın ilk olarak şirketinizi düşünür, bu nedenle küçük yatırımlar ve harcamalar ile büyük çözümler sunar.

Windows Intune iki bölümden oluşmaktadır

1. Web-based yönetim konsolu – tüm yönetim ve raporlama işlemleri için
2. İstemci Yazılımı – makinelerin cloud servisine bağlanması için gerekli ara yazılım

http://www.hakanuzuner.com/index.php/windows-intune.html
Teşekkürler usta:)