Yardım Windows Icon Değiştirme ??

linolida

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
İcon derken sadece masaüstü iconlarını değil onları değiştirmeyi bende biliyorum mesela pencere kapatma tuşu yada bağlam menüsünün görüntüsü değiştirilebilir mi ??

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Bunlar tema diye geçiyor sanırım. MAC gibi yapmak için FlyakitOSX isimli programı indirebilirsin. Naıl kurulduğu hakkında bir fikrim yok. Sadece bir yerde görmüştüm.
Ayrıca Elegant adında bir programla kişiselleştirme yapmak mümkünmüş.

linolida

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Bunlar tema diye geçiyor sanırım. MAC gibi yapmak için FlyakitOSX isimli programı indirebilirsin. Naıl kurulduğu hakkında bir fikrim yok. Sadece bir yerde görmüştüm.
Ayrıca Elegant adında bir programla kişiselleştirme yapmak mümkünmüş.
evet tema daha önce bilgisayarımada kurdum fakat demek istediğim bu değildi yinede teşekkür ederim

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Komple bir tema diyorsunuz sanırım, bunu ben yapmıştım ancak bir sorun olmuştu bir süre daha kullanıp silmiştim.
Yanlış hatırlamıyorsam program ismi Transformation Pack'ti. Deviantart sitesinden, farklı yerlerden temalar denemiştim. Deneyebilirsiniz ancak dikkat edin program için yine de.

linolida

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Komple bir tema diyorsunuz sanırım, bunu ben yapmıştım ancak bir sorun olmuştu bir süre daha kullanıp silmiştim.
Yanlış hatırlamıyorsam program ismi Transformation Pack'ti. Deviantart sitesinden, farklı yerlerden temalar denemiştim. Deneyebilirsiniz ancak dikkat edin program için yine de.
komple tema demiyorum bende zaten deviantarttan temalar kullandım yinede cevap için teşekkürler