har612
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bilgisayarı ilk aldığımda Windows 7 idi Windows 10 a yükselttim geri Windows 7'ye alabilir miyim?Nasıl alabilirim?
Bilgisayarı ilk aldığımda Windows 7 idi Windows 10 a yükselttim geri Windows 7'ye geri alabilir miyim?Nasıl alabilirim?
Belki direkt format attı? Nerden biliyorsunuz? O seçenek herkeste var. Belki adamın yükseltmeyi kastettiği şey format atarak sürüm yükseltmedir.Ekli dosyayı görüntüle 83147
Bu seçenek varsa alırsın yoksa Windows 7 ISO indirip Flash Bellek ile format atabilirsin.
Tam olarak nasıl alacağımı anlatırmısınız?Ekli dosyayı görüntüle 83147
Bu seçenek varsa alırsın yoksa Windows 7 ISO indirip Flash Bellek ile format atabilirsin.
Sizde Windows.old yok herhalde. Nerden biliyorsunuz dersenizde Windows bulamamış.
Korsan yerine orijinal varken?Tamam buradan olmuyor onu anlamış olduk. Windows 7 Ultimate 64 Bit bunu indir Rufus programı ile 8 GB bir flash belleğe yazdır sonra format at.
Bilgisayarı ilk aldığımda Windows 7 idi Windows 10 a yükselttim geri Windows 7'ye alabilir miyim?Nasıl alabilirim?
Microsoft hazır indirme linkini de kaldırmamışken indirin arşivinizde bulunsun; ne olur ne olmaz.
Profil fotoğrafınızı değiştirmişsiniz.Microsoft hazır indirme linkini de kaldırmamışken indirin arşivinizde bulunsun; ne olur ne olmaz.![]()
Evet, bir değişiklik yapayım dedim.Profil fotoğrafınızı değiştirmişsiniz.
Korsan yerine orijinal varken?
Mesaj otomatik birleştirildi:
pek kılıç balığına benzemiyor ama güzelmişEvet, bir değişiklik yapayım dedim.![]()
Server 2003 R2 nin linki duruyor hala. Galiba unutmuşlar.Microsoft hazır indirme linkini de kaldırmamışken indirin arşivinizde bulunsun; ne olur ne olmaz.![]()