Windows guncelleme sorunlari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan archy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

archy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar merhaba,

ilk defa konu aciyorum. bir hatam varsa simdiden ozur dilerim

acer 4005u pc kullaniyorum. 4gb ram 1 tb hdd 2 gb ekran karti mevcut. yani sistem gereksinimleri karsilaniyor. zaten alali 1 hafta oldu veya olmadi. orjinal windows 8.1 yuklu geliyor.

windows update uzerinden guncellemeye basiyorum. sonuna kadar gidiyor. indirme islemi biter bitmez yuklenemedi diye hata veriyor.

windows icin gelen yukleme aracida lutfen bekleyinde takiliyor. bazen acilsada oradanda yapmiyor.

kendi sitesinden media tool indirirerekte denedim. oradanda olmuyor.

internette buldugum cozum onerilerinin hepsini denedim. cmd calistirarak, download klasorunun icini silerek, clean boot yaparak. hatta komple format dahi attim. bilgisayarin kurulumu yapilirken daha desktop acilmadan windows guncellemesini sordu, yaptim. hatta bayagida bekledim. kendisi restart atti, kuruluma basladi. ama maalesef olmadi ve tekrar format atmak zorunda kaldim.

Simdiden tesekkurler

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
sıfırla onu rami 4+4 yap.

archy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
demek istediginiz format atip 4gb ram takmam ise

websitesinden baktigimda model olarak destekledigi yaziyor ve satin alirkende uzerinde kocaman ready to windows 10 yaziyordu

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
demek istediginiz format atip 4gb ram takmam ise

websitesinden baktigimda model olarak destekledigi yaziyor ve satin alirkende uzerinde kocaman ready to windows 10 yaziyordu

format değil recovery yap.

archy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
format değil recovery yap.

recovery daha once yaptim. direk windows 10 yukleyerek acilmak istedi. 140 adet update yapti. restart atti tam acilacakken uzgunuz diyerek bir hata verdi. tekrar bastan geldim ve bu sefer 8.1 olarak acildi.

suan hala o haliyle kullaniyorum. tum guncellemeride yapmama ragmen windows 10 upgrade gozukmuyor. manuel olarak yapmak istedigimde ise dogru olani secin gibi bir hata veriyor. ancak dogruyu sectigime kesinlikle eminim.

archy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
dun itibari ile komple format attim yaklasik 3 saat surdu. bugun guncellemelerini yaptim. ancak windows 10 guncellemesi gozukmuyor.

archy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
sanirim bu isin herhangi bir cozumu yok.

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sıfır kurulumda lisans alamazsınız. Lisanslı kullanabilmeniz için en az bir kere yükseltme yoluyla yüklemiş olmanız gerekli Windows 10'u. Media Creation Tool ile kurulumu yapabiliyor olmanız gerekli. Yine olmuyorsa windows 10 kurulumunu ilgilendiren bir regedit tweak'i var onu bir araştırın isterseniz.

archy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
lisanimi not aldim. acaba cdye cekip yuklesem. 8.1 lisansimla yukleyebilir miyim ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada tekrar windows 10 guncellemesini gordum. indiriyorum ama hic umidim yok acikcasi

archy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
suanda windows 10 kuruldu kullaniyorum. cok tesekkurler herkese