Soru Windows Görsel Efektler Nasıl Olmalı

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Merhabalar, Görsel Efektler'den hangisini açık tutup hangisini kapalı tutmam gerek, ayarların ayrıntılı açıklamalarını yazabilir misiniz?
Şu anda Windows 8 kullanıyorum.

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    15.4 KB · Görüntüleme: 73

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Merhabalar, Görsel Efektler'den hangisini açık tutup hangisini kapalı tutmam gerek, ayarların ayrıntılı açıklamalarını yazabilir misiniz?
Şu anda Windows 8 kullanıyorum.
"Bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" seçeneği, otomatik olarak, sisteminize göre, görünümünü değiştirir.
"En iyi görünüm için ayarla" seçeneği, tüm ayarları açar. Sisteminiz iyi ise bu seçeneği kullanabilirsiniz.
"En iyi performans için ayarla" seçeneği, genellikle düşük sistemler için ve oyun performansını arttırması için (bir kaç fps arttırıyor) seçebilirsiniz.
"Özel" seçeneği ise, istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. En üstteki "Bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" seçeneğini kullanabilirsiniz :)

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
@Mr. Doge @Koray Umut
Sabit bir sistem de değilim sadece istediklerim hangi seçenek tam olarak ne işe yarıyor onu bilme, şu özel'in altına bulunan seçenekler.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Çalıştır'a control system yazıp açılan pencerenin ekran görüntüsünü atar mısın?

Vallahi reis bilgisayarlar hakkında çok bilgiliyim ama bunu yeni öğrendim.

Ben sistemime göre yapmak istemiyorum sadece hangi seçenek ne işe yarıyor açıklamasını istiyorum madem ısrar ediyorsunuz özellikleri vereyim.

İşlemci: i5-3210M
Ram: 4 GB
64 bit

Cihaz sabit değil her an başka bir cihaza geçiş yapabilirim (!)

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
O seçeneklerin açıklamasını istiyorum...
En üsteki ilk işaretli seçenek, web sayfalarını falan akıcı hareket ettiriyor. Fare ile aşağı yukarı kaydırırken falan.
İkinci seçenekte yazıları düzgünleştiriyor.