Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu

forzahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun arkadaşın pc'sinde hiç bi işlem yapamadığı için ben açtım konuyu. Pc açılınca direk Windows gezgini hatası alıyor hataya iptal diyince filan masaüstü simgeleri gidiyor görev yöneticisinden filan tekrar başlatınca explorer.exe yi aynı şey tekrar geliyor. başlangıç ögelerini kapattım hizmetleride işte sistem hizmetleri dışındakileri devre dışı bırakıp denedim olmadı combofixle tarattık olmadı. bi çözümü olan var mı başlat cubuğu filan olmadığı için cmd yi yönetici olarak açamadım yeni görevden açıyorum yanlız "sf /scannow" işlemini yapamıyorum şifre filan bişiler diyor. yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar sağolun :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Zararlı yazılım bulaşmış olması ve sistem dosyalarının zarar görmüş olması muhtemel. Windows CD'sini takıp onarım yapabilir veya işletim sistemini güvenli modda başlatıp Combofix yazılımı ile sisteminizi zararlı yazılımlara karşı taratabilirsiniz. Eğer sorun çözülmezse hiç uğraşmayıp yedek alıp format atmanızı öneririm çünkü format atmak günümüzde dakikalarımızı alan bir işlem. Kolay gelsin.

forzahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Combofixi denedik ama bi etkisi olmadı, yedek alıp format atmayı denicez sağolun :)