Windows 7 Kullanıcısıyım Ve 15.07.2010 Tarihinden beri bilgisayarımda arada bir windows gezgini çalışmayı durdurdu hatasını alıyorum. Gerçekten çok sinir bozucu bir hata çünkü oyun oynarken veyahut başka birşey yaparken gitmesi insanı sinir ediyor ki herşeyiniz yarım kalıyor geri geliyor ancak bu hataya kimse kesin bir çözüm bulamadı
O tarihten beri kurmaya çalıştıgım programlar ve kurduklarım
K-Lite Codec Pack 6.2.0
Zone Alarm Extrem suite (lisanslı aldım ancak win 7 ye halen uyumsuz paramı geri almayı planlıyorum)
ve hatam devam etmekte çogu forumda k-lite codec pacdan denmiş ancak kaldırıyorum sorun devam ediyor orj kaspersky internet securty 2011 kullanıcısıyım ve bilgisayarımda virüs bulunmuyor gün içerisinde 2 kere tarattım.Bu konuya bir çözüm getirmek gerekiyor.akıl hastası olmaya ramak kaldı
O tarihten beri kurmaya çalıştıgım programlar ve kurduklarım
K-Lite Codec Pack 6.2.0
Zone Alarm Extrem suite (lisanslı aldım ancak win 7 ye halen uyumsuz paramı geri almayı planlıyorum)
ve hatam devam etmekte çogu forumda k-lite codec pacdan denmiş ancak kaldırıyorum sorun devam ediyor orj kaspersky internet securty 2011 kullanıcısıyım ve bilgisayarımda virüs bulunmuyor gün içerisinde 2 kere tarattım.Bu konuya bir çözüm getirmek gerekiyor.akıl hastası olmaya ramak kaldı