Windows format attım sürücüler gitti

baki6969

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Windows 8.1 format attım ama bütün sürücüler gitti internete bağlanamıyorum ve nvidia ekran kartim hiç bir şey gözükmüyor eğer driver booster indirip yaparsam hepsi geri gelirmi ?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Windows 8.1 format attım ama bütün sürücüler gitti internete bağlanamıyorum ve nvidia ekran kartim hiç bir şey gözükmüyor eğer driver booster indirip yaparsam hepsi geri gelirmi ?
Siz bilgisayarınızın donanımını bilmiyor musunuz da bu tür programlara başvuruyorsunuz? Bu programları kullanmayın. Ayrıca Wİ-Fİ sürücünüz Windows'un içinde yüksek ihtimalle vardır. Yapmanız gereken aygıt yöneticisinden Wİ-Fİ'yi bulup oradan kendi Wİ-Fİ kartınızın sürücüsünü kurun.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Driver booster bilgisayarlar için zararlıdır. Windows update işinizi görecektir rahatça. Ek olarak GeForce Experience ile birlikte ekran kartı olayını da halledersiniz. Masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız anakart üreticisinin sitesinden ethernet sürücüsünü indirip gerekip el ile kurmanız gerekebilir.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Driver booster bilgisayarlar için zararlıdır. Windows update işinizi görecektir rahatça. Ek olarak GeForce Experience ile birlikte ekran kartı olayını da halledersiniz. Masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız anakart üreticisinin sitesinden ethernet sürücüsünü indirip gerekip el ile kurmanız gerekebilir.
Windows Update eski sürücü kuruyor. En iyisi el ile güncel ve resmi sitelerinden kurmak.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Windows Update eski sürücü kuruyor. En iyisi el ile güncel ve resmi sitelerinden kurmak.
8.1 için belki. Ancak W10 da artık ekran kartını dahi son sürüme guncelliyor. Birde ben Windows update ile güncellenen bilgisayarda hiç yazılımsal sıkıntı oluştuğunu görmedim.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
8.1 için belki. Ancak W10 da artık ekran kartını dahi son sürüme guncelliyor. Birde ben Windows update ile güncellenen bilgisayarda hiç yazılımsal sıkıntı oluştuğunu görmedim.
Windows Update hiçbir zaman güncel sürücü kurmuyor. Ayrıca eksik kuruyor. NVIDIA'da kurduğu tek şey grafik sürücüsü. Physx ve Geforce Experience'yi kurmuyor. Ve eski sürüm indiriyor. Bende 2016 indiriyor. Abim de ise 2019 indiriyor fakat 431 li sürüm. Şu anda 441 var fakat hep eski ve eksik indiriyor.