Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrz-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrz-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçenlerde bilgisayarıma kişisel bir sebepten dolayı format attım. Daha sonra açıldığında güncellemelerin hepsini yapmak istedim. Güncelleme kısmında ne oluyorsa bilgisayar saniyelik donuyor ve kendini yeniden başlatıyor. Bunlar birkaç kere tekrarlandıktan sonra ''Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor hatası'' ile karşılaşıyorum. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Bilgisayarı kullanamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

mrz-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;
Hata ortada Windows düzgün bir şekilde yüklenmemiş. Bunun için yeniden temiz kurulum yapmanız gerekiyor.

https://forum.shiftdelete.net/threads/rehber-windows-10-temiz-kurulum-nasil-yapilir.531548/

Bu rehbere göz atmanızı öneririm.
Yok temiz kurulumda hata yok. Az önce tertemiz bir kurulum yaptım. Güncelleştirmeler yükleniyordu. Yeniden başlattı bu sefer ''Güncelleştirmeler tamamlanamadı. Değişiklikler geri alınıyor'' diye bir hata geldi. Kafayı yiyeceğim ya..

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Yok temiz kurulumda hata yok. Az önce tertemiz bir kurulum yaptım. Güncelleştirmeler yükleniyordu. Yeniden başlattı bu sefer ''Güncelleştirmeler tamamlanamadı. Değişiklikler geri alınıyor'' diye bir hata geldi. Kafayı yiyeceğim ya..
Güncelleştirme problamini ben de çok yaşadım. Bir de Windows 10 Güncelleme Yardımcısı aracı ile dene.

mrz-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrar Windows Upadate üzerinden yapmayı deneyin. Olmaz ise Sorun Giderici araç ile deneyin.
Sorun giderici hiç bir şeye yaramıyor hocam. Kaç kere denedim. Neye koydular onu anlamadım.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Sorun giderici hiç bir şeye yaramıyor hocam. Kaç kere denedim. Neye koydular onu anlamadım.
Ha bu arada beni hatırlarsınız. Şu ekran kartı mevzusundan. Ekran kartını değiştirince bir şeycik kalmadı. Sonrada bu sorunum başladı. Bitmiyor arkadaş bitmiyor..

Sürekli kendini yeniden başlatıyor. Ne yapacağız?

Son düzenleme:

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Hocam komut istemi üzerinden windows imajını en sağlıklı hale getirebilirsiniz. Ancak çözüm olabilirmi bu konuya kesin birşey söyleyemem.
Bu işlem biraz uzun sürer bu esnada bilgisayarı kullanmamanızı tavsiye ederim.
İlk başta şu komut ile başlayın. Bu komutun işlemi bittikten sonra 2.komuta geçebilirsiniz.
Bu komutları vermeniz için CMD yi yönetici olarak başlatmanız gerekmekte.(CMD sağ tık yönetici olarak başlat)
1.Komut : sfc /scannow
2.Komut : DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
3.Komut : DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

mrz-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam komut istemi üzerinden windows imajını en sağlıklı hale getirebilirsiniz. Ancak çözüm olabilirmi bu konuya kesin birşey söyleyemem.
Bu işlem biraz uzun sürer bu esnada bilgisayarı kullanmamanızı tavsiye ederim.
İlk başta şu komut ile başlayın. Bu komutun işlemi bittikten sonra 2.komuta geçebilirsiniz.
Bu komutları vermeniz için CMD yi yönetici olarak başlatmanız gerekmekte.(CMD sağ tık yönetici olarak başlat)
1.Komut : sfc /scannow
2.Komut : DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
3.Komut : DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Bunları yapın diyorsunuz da acaba zaman yetecek mi diye sormuyosunuz. :)

mrz-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben çözüm üretirim gerisi kullanıcıyı ilgilendirir.
Dediğiniz şeyleri yaptım. Doğruluğunu nasıl kontrol ederim?

Bilgisayar açılırken diski kontrol ediyor.

Son düzenleme: