Windows CE V5.0 hakkında acil bilgi & program lazım?

recepsah

Asistan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
217
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Çinden getirttiğim 7"lik, MTK-ARM1176JZ-S-M işlemcili bir navigasyon cihazı aldım. Cihazda bluetooth, Fm transmittier felanda var. Asıl sormak istediğim, cihazı açınca ilk gelen menüdeki "Ayarlar"a girince "WinCE" seçeneği çıkıyor. Tıkladığımda Microsoft Windows CE version 5.00 (Build 1400) diye Windows 95 benzeri bir işletim sistemi çıkıyor.
Bu işletim sistemiyle neler yapabilirim? içinde zaten Wordwiewer,excelwiewer vb. programlar yüklü. Bunların dışında başka hangi programlar yükleyebilirim. Veya da Windows CE 6.0 ya yükseltebilirmiyim?
 

recepsah

Asistan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
217
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Umarım flod olmaz bu yazdığım ama saatler geçti cevap yok. Kimse bilmiyor mu bu konu hakkında hiç bişey??
 

Hello Kitty.

Rektör
Katılım
14 Ağustos 2008
Mesajlar
12,189
Reaksiyon puanı
104
Puanları
3,243
Konum
kuytu köşe
Ben windows Ce işletim sistemini okul kütüphanesinde görmüştüm :) Bu sistem küçük sistemler için yazılmıştır ama yine de google amcadan araştırma yapılarak bir iki program yükleneblir :)
 

recepsah

Asistan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
217
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Google da bakmadığım site kalmadı, yerli yabancı bütün sitelere ;yok bişey.portable programları denedim çalıştırmadı.Bide en çok merak ettiğim cihazın bluetooth uyla laptopa veya cep telefonuna baglanarak internete girebilirmiyim acaba???
 
Üst