Windows böyle bir hata veriyor?

öğrenci2018

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dün bir şey indiriyordum birden bu hatayı verdi indirme bitince de dosya açılmayıp kendiliğinden silindi.
Bugün pcyi açtım sıkıntı yoktu yarım saat kadar sonra yine aynı hatayı verdi. Bu ne anlama geliyor ve ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    401.8 KB · Görüntüleme: 167
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    267.2 KB · Görüntüleme: 166

~ KaanCK ~

Profesör
Reaksiyon puanı
1,591
Windowsta hatalar var galiba ama başkası baksa daha iyi olur.

Not: En iyisi format atmanız.

~ KaanCK ~

Profesör
Reaksiyon puanı
1,591
tavsiyem format atın bendede bir sürü sorun var laptobumda format attım her şey düzeldi.

EN iyisi format.

~ KaanCK ~

Profesör
Reaksiyon puanı
1,591
Microfostun gönderdiği programı zip veya rar içine koyup atarmısınız?

öğrenci2018

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Advanced System repair diye bir şey şu an bilgisayarı tarıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Program da paralı çıktı ne yapacağım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok mu bilgisi olan kimse?

Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Merhaba;
Peki tam olarak hangi Windows sürümü bu?
Sanki eski bir Windows sürümünden yeni bir sürüme yükseltme yapmışsın gibi duruyor?

öğrenci2018

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba;
Peki tam olarak hangi Windows sürümü bu?
Sanki eski bir Windows sürümünden yeni bir sürüme yükseltme yapmışsın gibi duruyor?
Evet 7den 10a geçtim.
Bildirim gönderdiği programın bedavasını denedim. İşlemciye çok yüklendi ve şimdi de sistem kesintileri diye bir şey işlemciyi ara sıra sömürüyor. Acaba sistem geri yükleme yapsam olur mu?
Ya da arkadaşım yeni admin aç eskisini sil dedi ama ne yapmalıyım?

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Evet 7den 10a geçtim.
Bildirim gönderdiği programın bedavasını denedim. İşlemciye çok yüklendi ve şimdi de sistem kesintileri diye bir şey işlemciyi ara sıra sömürüyor. Acaba sistem geri yükleme yapsam olur mu?
Ya da arkadaşım yeni admin aç eskisini sil dedi ama ne yapmalıyım?
Yükseltme sonrası pek çok sorunla karşılaşılabiliyor. Yeni hesap oluşturup Admin yetkisi atamak sorunu çözmez.

Sistem geri yükleme de sorunu çözmez, Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma > Önceki sürüme geri dönmeyi deneyebilirsin ve C'de hiçbir sistem dosyasını silmemişsen ve geri dönme işlemi başarılı geçerse Windows 7'ye geri dönüş yapabilirsin (NOT: bazen sorunlar yaşanabiliyor.)

Belki yaşamış olduğun sorunu çözebilecek bir forum müdavimimiz çıkar bilemiyorum. İsterseniz konuya başka yanıtlar gelecek mi diye bekleyebilirsiniz.

Windows 10 kullanmak istiyorsan, en son Windows 10 sürümünü indirip temiz kurulum yapmanı öneririm. Temiz ve kesin çözüm.

Kolay gelsin.

öğrenci2018

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yükseltme sonrası pek çok sorunla karşılaşılabiliyor. Yeni hesap oluşturup Admin yetkisi atamak sorunu çözmez.

Sistem geri yükleme de sorunu çözmez, Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma > Önceki sürüme geri dönmeyi deneyebilirsin ve C'de hiçbir sistem dosyasını silmemişsen ve geri dönme işlemi başarılı geçerse Windows 7'ye geri dönüş yapabilirsin (NOT: bazen sorunlar yaşanabiliyor.)

Belki yaşamış olduğun sorunu çözebilecek bir forum müdavimimiz çıkar bilemiyorum. İsterseniz konuya başka yanıtlar gelecek mi diye bekleyebilirsiniz.

Windows 10 kullanmak istiyorsan, en son Windows 10 sürümünü indirip temiz kurulum yapmanı öneririm. Temiz ve kesin çözüm.

Kolay gelsin.
Ben bu işlerden anlamadığım için bilgisayarcıya götürüp yaptırdım. Daha yeni para verdim tekrar yüklemek istemiyorum ama bilemiyorum ya

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Ben bu işlerden anlamadığım için bilgisayarcıya götürüp yaptırdım. Daha yeni para verdim tekrar yüklemek istemiyorum ama bilemiyorum ya
Yukarıda paylaşmış olduğum konuya bakabilirsiniz, yükleme medyası oluşturma ve temiz kurulum hakkında hiçbir bilginiz olmasa bile yapılması ya da anlaşılması zor olan herhangi bir işlem yok; üstelik YouTube vb sitelerde de yüzlerce-binlerce anlatım videosu var.

Takıldığınız bir şey olursa, forum üzerinden de yardım isteyebilirsiniz; Windows konusunda oldukça aktif ve yardımsever üyelerimiz var. ;)

öğrenci2018

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yukarıda paylaşmış olduğum konuya bakabilirsiniz, yükleme medyası oluşturma ve temiz kurulum hakkında hiçbir bilginiz olmasa bile yapılması ya da anlaşılması zor olan herhangi bir işlem yok; üstelik YouTube vb sitelerde de yüzlerce-binlerce anlatım videosu var.

Takıldığınız bir şey olursa, forum üzerinden de yardım isteyebilirsiniz; Windows konusunda oldukça aktif ve yardımsever üyelerimiz var. ;)
Teşekkür ederim. Aciliyet icap etmezse birkaç gün bekleyeceğim sanırım. Hem belki dediğiniz gibi yanıt falan alırım ya da 1-2 çözüm yolu daha denerim. Birkaç gün içinde çıkar kokusu herhalde