differentturk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,059
Driver kuran bir program indirmiştim ondan bulaşmıştı. Ha birde noescape.exe var. O çok korkunçtu ya ?
6 7 yaşımdayken gta sanandreas a hile yüklücem mod yüklücem diye kalkışmıştım virüs kurulum ekranındaki tüm yönergeleri en ince şekilde kurduğum için bilgisayarım uzaktan kontrol edilmeye başlamış hepsi asyalı bir dile dönmüştü(çince japonca gibi) abimle beraber 2 3 kere format attığımızda bilgisayarı düzeltmeyi başarmıştık abim anakarta virüs soktuğumu söylemişti birazda azarlanmıştım şuan bilgisayarın üstünden 6 yıl geçti anakartı yandı ve köydeki evimizdeki depoda ilerideki senelerde anakartı değiştirilip güvenlik kamerası bağlanıp kullanılmak üzere barındırılıyorBilgisayarınıza bulaşan en ama en güçlü,popüler virüs neydi?
O aslında çakma bir virüs. Musallat, smss.exe virüsünün Türk halidir.Musallat.exe . Fotokopicinin bilgisayarından flash belleğe geçti. tüm klasörlerin altında onlarca exe dosya oluştu, musallat.exe, yeniklasörr.exe, özeldosyalar.exe gibi. işin komiği belleği android telefona takıyorum, flash bellekteki exe'leri silmeye çalışıyorum silinmiyorlar da. nasıl yaptıysa virüsü artık. format da atamıyorum yüzlerce müzik var flashta .d . Efsanedir , kendisini kullanıcının gözüne soka soka sildirir. ben buradayım diyen virüstür, delikanlıdır. İşlemci ve ekran kartına sülük gibi yapışan bitcoin virüsleri ve çeşitli keylogger türevleri gibi kaypak değildir. adamdır adam.
kendisini bulamadım ama silme şeysini buldum buyrunuz İndir MusaLLat exe virüsü silici rarMusallat.exe . Fotokopicinin bilgisayarından flash belleğe geçti. tüm klasörlerin altında onlarca exe dosya oluştu, musallat.exe, yeniklasörr.exe, özeldosyalar.exe gibi. işin komiği belleği android telefona takıyorum, flash bellekteki exe'leri silmeye çalışıyorum silinmiyorlar da. nasıl yaptıysa virüsü artık. format da atamıyorum yüzlerce müzik var flashta .d . Efsanedir , kendisini kullanıcının gözüne soka soka sildirir. ben buradayım diyen virüstür, delikanlıdır. İşlemci ve ekran kartına sülük gibi yapışan bitcoin virüsleri ve çeşitli keylogger türevleri gibi kaypak değildir. adamdır adam.