Windows belirtilen aygıta veya dosyaya erişemedi hatası !!!!!

eray243456

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
36823-bcc4c2a2cdd8a022b85bbd088692a966.png

Alıntı resim selamlar ben bu hatayı alıyorum anlamış değilim tüm çözümleri demedim olmadı tüm antivirüs programlarım kapalı defender da dahil ama bir türlü olmuyor lütfen yardım edin !
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen acil !!!!!

Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Konuda paylaşılan ekran görüntüsü çok küçük ve sorunu tanımlamada yetersiz. Neyi, hangi dosyayı çalıştırmaya çalışıyorsunuz? Nereden indirdiniz? Güvenli mi?

eray243456

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuda paylaşılan ekran görüntüsü çok küçük ve sorunu tanımlamada yetersiz. Neyi, hangi dosyayı çalıştırmaya çalışıyorsunuz? Nereden indirdiniz? Güvenli mi?
Şuan fotoğraf atamıyorum hocam sistem için çok büyük diyor da ben yakuza 0 tr yama indirdim ilk başta virüs tehditi verdi bende tüm virüs programlarını sildim defender ı da kapattım yamayı kurdum fakat girerken o hatayla karşılaşıyorum tüm yolları demedim bulamadım çözüm

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Şuan fotoğraf atamıyorum hocam sistem için çok büyük diyor da ben yakuza 0 tr yama indirdim ilk başta virüs tehditi verdi bende tüm virüs programlarını sildim defender ı da kapattım yamayı kurdum fakat girerken o hatayla karşılaşıyorum tüm yolları demedim bulamadım çözüm
İndirdiğin dosya zararlı olabilir ve kullandığın güvenlik yazılımı bu nedenle dosyaya müdahale ettiği için (ekran görüntüsü tam seçilmiyor lakin görüldüğü kadarıyla) masaüstündeki uygulamaların simgeleri de değişmiş durumda. Daha önceden indirdiğin dosya/ları tekrardan (tüm güvenlik yazılımları pasif konumda iken) indirip çalıştırmayı deneyebilirsin (Bunu kesinlikle önermiyorum, dosya gerçekte zararlı bir kod içeriyor olabilir ve bu durumda sistemin zarar görebilir.)
Yakuza 0 oyunu hakkında ve yama konusunda bilgim yok; tr yaması (Türkçe dil) dediğin şey fake/sahte de olabilir. İlgili oyun şu ise, onda zaten Türkçe dili yok.
Sorun çözülmez ise, ilgili yamayı yayımlayan site sahibi ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar.