Windows başlatılamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar dünden beri aynı hatayı alıyorum entere basıyorum bazen windows açılıyor yarım saat sonra suratıma kapanıyor bilgisayar sonra windows başlatılamadı hatası veriyor harddiskler sağlam bad sector yok format attım düzelmedi sorun ne olabilir işlemci anakart ramler 2 ay önce aldım hepsi her parçayla uyumlu ne yapsam bilemedim şimdiden teşekkürler

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yardım edecek yok mu ya :( [MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] kardeş nerdesin

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Harddiskinde sorun var kardeşim bad sector çıkmasa bile bakma sen bad sector çıkmayıp deli gibi öten harddiskler var. Başka bir harddiskle deneyeceksin harici falan varsa yedeğini alıp onunla dene eğer formatta çare olmuyorsa dediğim gibi harddiskini değiştireceksin

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Harddiskinde sorun var kardeşim bad sector çıkmasa bile bakma sen bad sector çıkmayıp deli gibi öten harddiskler var. Başka bir harddiskle deneyeceksin harici falan varsa yedeğini alıp onunla dene eğer formatta çare olmuyorsa dediğim gibi harddiskini değiştireceksin

HDD de bad sector yoktu ama harddiski değiştirince sorun çözüldü çok sağol 40 gb ide hdd vardı taktım artık o hatayı vermiyor bide bana sana zahmet olmazsa 500 gb güzel bi harddisk önerir misin kardeş çok sağol tekrar

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
http://www.vatanbilgisayar.com/35-1tb-caviar-blue-sata-30-7200rpm-64mb-cache-harddisk.html?srt=UP
bu var uygun fiyatlı.
[video=youtube_share;PeKbVLgktbo]http://youtu.be/PeKbVLgktbo[/video]
v2-WD10EZEX_medium.jpg

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
HDD de bad sector yoktu ama harddiski değiştirince sorun çözüldü çok sağol 40 gb ide hdd vardı taktım artık o hatayı vermiyor bide bana sana zahmet olmazsa 500 gb güzel bi harddisk önerir misin kardeş çok sağol tekrar

Sevindim. Ben Seagate harici hiç bir harddisk markası önermiyorum

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
WD ile ilgili ne görürsem beynimde direk harddiskin kafa sesi yankılanıyor nedense ama tabiki o modeller eskide kaldı WD civiar blue iyidir bende tavsiye ediyorum

o ses bobinin yatağındaki sınırlarına çapan bobinli kısmın sesi.
2014-12-30%2B15.14.23.jpg
2014-12-27%2B00.38.142.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Yok onu demiyorum kafa çizik disk yüzeyini okuyamayınca çıkan ses :) Bu arada mıktanısı hatırlattığın için teşekkür ederim :D

2 tane var diğerini sökmedim ptt'ile gönderebilirim üzerine dikkat! kredi kartı,bkm kartlarından uzak tutun ve çok yapışkan da yazarım.