Windows arama çubuğu hatası

BugraKing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun windows arama çubuğunu açıyorum açıp bir şey yazdığım zaman yarıda kesilip kapanıyor görev yöneticisinden baktığımda ise kendi kendine kapanıp açılıyor virüs programlarında da bir şey çıkmadı lütfen yardımcı olun

Reaksiyon puanı
10,549
Böyle bir sorun yaşamadığım ama kesin çözümü bilen biri gelene kadar sistem eksik veya bozuk dosya onarımı yapmanız belki sorununuzu çözer.

Klavyenizin Windows tuşuna ve X tuşuna basın. Windows Powershell (yönetici) açın.
Veya
Komut istemi(cmd) yi yönetici olarak açmanızda yeterli olacaktır.

Açılan pencereye sfc /scannow yazın. %100 olana kadar bekleyin.
Çıkan sonuç size eksik veya bozuk bir dosyanın; olmadığını , olduğunu ama düzeltindiğini veya olduğunu ama düzeltilemediğini yazacaktır.

Daha detaylı anlatım için TIKLAYIN

Son düzenleme:

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun windows arama çubuğunu açıyorum açıp bir şey yazdığım zaman yarıda kesilip kapanıyor görev yöneticisinden baktığımda ise kendi kendine kapanıp açılıyor virüs programlarında da bir şey çıkmadı lütfen yardımcı olun
Büyük ihtimalle crackli windows kullanıyorsunuz. Crackli windowslarda sık karşılaşılıyor bu tür durumlarla.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Büyük ihtimalle crackli windows kullanıyorsunuz. Crackli windowslarda sık karşılaşılıyor bu tür durumlarla.
Aynen ayrıca crackli windowsta kişisel bilgilerinizi onu yapan kişiye bedavaya vermiş de oluyorsunuz adam babasının hayrına yapmaz o işi

BugraKing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle bir sorun yaşamadığım ama kesin çözümü bilen biri gelene kadar sistem eksik veya bozuk dosya onarımı yapmanız belki sorununuzu çözer.

Klavyenizin Windows tuşuna ve X tuşuna basın. Windows Powershell (yönetici) açın.
Veya
Komut istemi(cmd) yi yönetici olarak açmanızda yeterli olacaktır.

Açılan pencereye sfc /scannow yazın. %100 olana kadar bekleyin.
Çıkan sonuç size eksik veya bozuk bir dosyanın; olmadığını , olduğunu ama düzeltindiğini veya olduğunu ama düzeltilemediğini yazacaktır.

Daha detaylı anlatım için TIKLAYIN
Mesaj otomatik birleştirildi:

maalesef olmadı bir sorun yok dedi ve geçmedi :(

Reaksiyon puanı
10,549

maalesef olmadı bir sorun yok dedi ve geçmedi :(
Windowsunuz crackli mi ? Arkadaşlar öyle bir şeyden bahsetmiş. Belki o sebepten kaynaklı olabilir. Eğer crackli ise dijital lisans satın alabilirsiniz 20 30 tlye.

Microsoftta "Windows Aramadaki sorunları giderme" adlı genel bir çözüm konusu buldum.
Bilen biride çıkmadığına göre en azından birde bunu deneyin.

Windows Arama'daki sorunları giderme

Baran Kök

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İnternette videoları var benimkindede arama çubuģuna yazı yazılmıyordu fakat bir videoda dediklerini yaptım ve artık yazıyor

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
crackli mi windows

BugraKing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
crackli mi windows
evet lakin fiyatı ne kadar 40 tl altındaysa alabilirim ayrıca powershell e bir komut yazdım şöyle bir şey çıktı karşıma belki siz anlarsınız
Ek Açıklama 2020-05-23 180201.png

Windowsunuz crackli mi ? Arkadaşlar öyle bir şeyden bahsetmiş. Belki o sebepten kaynaklı olabilir. Eğer crackli ise dijital lisans satın alabilirsiniz 20 30 tlye.

Microsoftta "Windows Aramadaki sorunları giderme" adlı genel bir çözüm konusu buldum.
Bilen biride çıkmadığına göre en azından birde bunu deneyin.

Windows Arama'daki sorunları giderme
windows 10 pro almak istiyorum fiyatı ne kadar olur ayrıca herhangi bir süresi varmı yani 1 yıllık lisans gibi bir şey mi ?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,549
windows 10 pro almak istiyorum fiyatı ne kadar olur ayrıca herhengi bir süresi varmı yani 1 yıllık lisans gibi bir şey mi ?
Eskiden 8 15 arasına her yerde vardı. Şimdi 15 20 tl ye de 30 40 tl ye de bulunabiliyor.
Süresi yok ömür boyu sizin oluyor. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.

------------------------
Powershelli yönetici çalıştırın öyle deneyin

BugraKing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eskiden 8 15 arasına her yerde vardı. Şimdi 15 20 tl ye de 30 40 tl ye de bulunabiliyor.
Süresi yok ömür boyu sizin oluyor. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.

------------------------
Powershelli yönetici çalıştırın öyle deneyin
yine aynısı oldu. şimdi bir şey sorucam ben windows 10 pro alırsam şuan ki crackli windowsumda ki oyunlar vs tekrar yüklememe gerek var mı ? ayrıca gitti gidiyorda bir lisans ürünü var linkini atsam problem çıkarmı şimdiden teşekkürler

Reaksiyon puanı
10,549
yine aynısı oldu. şimdi bir şey sorucam ben windows 10 pro alırsam şuan ki crackli windowsumda ki oyunlar vs tekrar yüklememe gerek var mı ? ayrıca gitti gidiyorda bir lisans ürünü var linkini atsam problem çıkarmı şimdiden teşekkürler
Lisans anahtarını girmeniz yeterli olur aktifleştirmek için. Tabi cracki kaldırmak gerekebilir tam bilmiyorum o kısmı.
Ama en sağlıklısı microsofttan iso dosyasını flasha yazdırıp temiz kurulum atmak. Cracklediğin sistemde kim bilir ne virüsler var