Arkadaşlar lütfen yardımcı olun windows arama çubuğunu açıyorum açıp bir şey yazdığım zaman yarıda kesilip kapanıyor görev yöneticisinden baktığımda ise kendi kendine kapanıp açılıyor virüs programlarında da bir şey çıkmadı lütfen yardımcı olun
Büyük ihtimalle crackli windows kullanıyorsunuz. Crackli windowslarda sık karşılaşılıyor bu tür durumlarla.Arkadaşlar lütfen yardımcı olun windows arama çubuğunu açıyorum açıp bir şey yazdığım zaman yarıda kesilip kapanıyor görev yöneticisinden baktığımda ise kendi kendine kapanıp açılıyor virüs programlarında da bir şey çıkmadı lütfen yardımcı olun
Aynen ayrıca crackli windowsta kişisel bilgilerinizi onu yapan kişiye bedavaya vermiş de oluyorsunuz adam babasının hayrına yapmaz o işiBüyük ihtimalle crackli windows kullanıyorsunuz. Crackli windowslarda sık karşılaşılıyor bu tür durumlarla.
Böyle bir sorun yaşamadığım ama kesin çözümü bilen biri gelene kadar sistem eksik veya bozuk dosya onarımı yapmanız belki sorununuzu çözer.
Klavyenizin Windows tuşuna ve X tuşuna basın. Windows Powershell (yönetici) açın.
Veya
Komut istemi(cmd) yi yönetici olarak açmanızda yeterli olacaktır.
Açılan pencereye sfc /scannow yazın. %100 olana kadar bekleyin.
Çıkan sonuç size eksik veya bozuk bir dosyanın; olmadığını , olduğunu ama düzeltindiğini veya olduğunu ama düzeltilemediğini yazacaktır.
Daha detaylı anlatım için TIKLAYIN
Windowsunuz crackli mi ? Arkadaşlar öyle bir şeyden bahsetmiş. Belki o sebepten kaynaklı olabilir. Eğer crackli ise dijital lisans satın alabilirsiniz 20 30 tlye.Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef olmadı bir sorun yok dedi ve geçmedi![]()
İnternette videoları var benimkindede arama çubuģuna yazı yazılmıyordu fakat bir videoda dediklerini yaptım ve artık yazıyorArkadaşlar lütfen yardımcı olun windows arama çubuğunu açıyorum açıp bir şey yazdığım zaman yarıda kesilip kapanıyor görev yöneticisinden baktığımda ise kendi kendine kapanıp açılıyor virüs programlarında da bir şey çıkmadı lütfen yardımcı olun
crackli mi windowsArkadaşlar lütfen yardımcı olun windows arama çubuğunu açıyorum açıp bir şey yazdığım zaman yarıda kesilip kapanıyor görev yöneticisinden baktığımda ise kendi kendine kapanıp açılıyor virüs programlarında da bir şey çıkmadı lütfen yardımcı olun
evet lakin fiyatı ne kadar 40 tl altındaysa alabilirim ayrıca powershell e bir komut yazdım şöyle bir şey çıktı karşıma belki siz anlarsınızcrackli mi windows
windows 10 pro almak istiyorum fiyatı ne kadar olur ayrıca herhangi bir süresi varmı yani 1 yıllık lisans gibi bir şey mi ?Windowsunuz crackli mi ? Arkadaşlar öyle bir şeyden bahsetmiş. Belki o sebepten kaynaklı olabilir. Eğer crackli ise dijital lisans satın alabilirsiniz 20 30 tlye.
Microsoftta "Windows Aramadaki sorunları giderme" adlı genel bir çözüm konusu buldum.
Bilen biride çıkmadığına göre en azından birde bunu deneyin.
Windows Arama'daki sorunları giderme
Eskiden 8 15 arasına her yerde vardı. Şimdi 15 20 tl ye de 30 40 tl ye de bulunabiliyor.windows 10 pro almak istiyorum fiyatı ne kadar olur ayrıca herhengi bir süresi varmı yani 1 yıllık lisans gibi bir şey mi ?
yine aynısı oldu. şimdi bir şey sorucam ben windows 10 pro alırsam şuan ki crackli windowsumda ki oyunlar vs tekrar yüklememe gerek var mı ? ayrıca gitti gidiyorda bir lisans ürünü var linkini atsam problem çıkarmı şimdiden teşekkürlerEskiden 8 15 arasına her yerde vardı. Şimdi 15 20 tl ye de 30 40 tl ye de bulunabiliyor.
Süresi yok ömür boyu sizin oluyor. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.
------------------------
Powershelli yönetici çalıştırın öyle deneyin
Lisans anahtarını girmeniz yeterli olur aktifleştirmek için. Tabi cracki kaldırmak gerekebilir tam bilmiyorum o kısmı.yine aynısı oldu. şimdi bir şey sorucam ben windows 10 pro alırsam şuan ki crackli windowsumda ki oyunlar vs tekrar yüklememe gerek var mı ? ayrıca gitti gidiyorda bir lisans ürünü var linkini atsam problem çıkarmı şimdiden teşekkürler