Windows açılışta driverları tekrar kuruyor

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bşakasının pc de xp kuruldu hdd ye harddiski kendi pc me taktım kendi pc mde format atamıyorum ''çekirdek hata ayıklama dll'' kısmında takılıyor diye.
Her açılışta ekran 800-600 olarak açılıyor ide 1,çoklu ortam destekleyicisi fln onları tek tek kurmak zorunda kalıyorum nasıl düzeltebilirim?

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
düzeltme şansın yok,mutlaka sistemi yeniden kurman gerekiyor.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Kasayı götür arkadaşın bir daha format atsın:D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Anakartında sorun var gibi. format işlemine başlamadan önce bios update yapmanı öneririm. ayrıca format attığın cd-rom ve hdd'nin data kablolarını değiştir.

Donanımlarında sorun olup olmadığından emin olmak için de bir önerim var. cd'den direk çalışan linux işletim sistemleri var. bir şey yapman gerekmiyor. cd yi tak ve masaüstü gelene kadar bekle. böyle bir cd ile pc'yi biraz kullan bakalım. herhangi bir sorun yaşayacakmısın.

Not: sistem yüklediğin cd'nde-cd-rom'unda da bir sorun olabilir...

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
cdden yükleme yaparken aynı zamanda bilgisayar bileşenleri kontrol edilerek işlemci komut dosyasını devreye sokar,başka bir pc de yüklemenizden kaynaklı bu sorunu xp cdsini takıp yeni kurulum yapıyormuş gibi boottan başlatın,yönergeleri takip ederek ilerleyin ve onar seçeneği ile sisteminizi yenileyin veya başka bir çözüm olarak windows ortamında xp cdnizi takın başlat > çalıştır ve sfc /scannow komutunu verin sistem dosyalarını onaracaktır. kolay gelsin

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sorun çözüldü sorun dvd writer daymış diğer cd romla denediğimde takılmadı