Windows açılırken boot ekranı

aberkayy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim bilgisayarda açılırken
İnitializing Intel Boot agent CL v0.1.10 PXE 2.1 Build 092.
Böyle bir şey çıkıyor ben bilgisayara format atmadan önce böyle bir şey yoktu bu nedir? Herhangi bir sıkıntı yapar mı?

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Intel, Intel Boot Agent teknolojisini kullanarak bilgisayarınızı ağdaki hedef istemci üzerinden boot etmeye çalışıyor, isterseniz bu özelliği BIOS arayüzünden devre dışı bırakabilirsiniz. Ayrıca BIOS arayüzünden Boot > Boot Priority sekmesine girerek HDD/SSD'nin ilk sırada olup olmadığını kontrol edin, eğer ilk sıradaki sürücüde işletim sistemi bulunmuyorsa BIOS işletim sistemi kurulu olan diski bulana kadar üstten aşağı doğru tek tek deneme yapacaktır ardından işletim sistemini bulduğu ilk diski boot edecektir, işletim sisteminizin bulunduğu disk LAN seçeneğinin altında ise BIOS bilgisayarınızı LAN üzerinden boot etmeye çalışıyor bu yüzden PXE'nin hazırlandığı bilgilendirmesini alıyorsunuz ardından BIOS PXE üzerinde boot edilecek bir şeyler bulamayınca bunu da atlayıp diskinize doğru gidiyor en sonunda işletim sisteminin bulunduğu diski yakalayıp boot ediyor.

Okumaya eriniyorsanız; Bu bir problem değil, sadece bilgilendirme metni bir sorun yaşamazsınız.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Benim bilgisayarda açılırken
İnitializing Intel Boot agent CL v0.1.10 PXE 2.1 Build 092.
Böyle bir şey çıkıyor ben bilgisayara format atmadan önce böyle bir şey yoktu bu nedir? Herhangi bir sıkıntı yapar mı?
BIOS'a girip HDD ya da SSD'nizi başa getirip kaydedip çıkmanız yeterli.