Windows 8'i iso dosyasını DVD'ye yazıp yüklerken böyle bir sorun oldu başka bir windows 8 iso dosyası indirip onu kurdum yine aynı sorun oluştu. Çözüm hakkında bilgisi olan var mı?
USB'den dene derseniz denedim olmadı. BIOS'a giriyorum first device boot'ta USB/FDD USB/HDD USB/CDROM USB/ZIP var. Hepsini denedim olmadı. Ayrıca first device boot'u hard disk yapıp HardDisk Boot Priority ayarından USB adını en üste taşıdım yine de başlatamadı. USB NTFS formatında ve win8 düzgün yüklü(microsoft programıyla yaptım)
kaydedip çıktığım da hep en altta verifying DMI pool data gibi bir şey yazıyor takılıyor.
Şimdiden Teşekkürler.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
pc özelliklerim bunlar
yüklediğim windows 8 (64 bit) olduğu için olabilir mi?

USB'den dene derseniz denedim olmadı. BIOS'a giriyorum first device boot'ta USB/FDD USB/HDD USB/CDROM USB/ZIP var. Hepsini denedim olmadı. Ayrıca first device boot'u hard disk yapıp HardDisk Boot Priority ayarından USB adını en üste taşıdım yine de başlatamadı. USB NTFS formatında ve win8 düzgün yüklü(microsoft programıyla yaptım)
kaydedip çıktığım da hep en altta verifying DMI pool data gibi bir şey yazıyor takılıyor.
Şimdiden Teşekkürler.
- - - Mesaj Güncellendi - - -

pc özelliklerim bunlar
yüklediğim windows 8 (64 bit) olduğu için olabilir mi?