Windows 8 yeni bilgisyarda pekçok problem !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Codseus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Codseus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle ilk sorunumla başlıyorum.

Bilgisayarım durduk yere hergün en az bir kere mavi ekran hatası veriyor. Ve yeniden başlamaya çalışıyor ancak kapanıp açılırken bu yazı geliyor:

(MİNİDUMP DOSYASI HİÇBİR ŞEKİLDE OLUŞMUYOR HER AYARI DENEDİM)

Kod:
EFI Shell Version 2.31 [4.654]
Current running mode 1.1.2
Map: Cannot **** required map name

Press Esc in 5 seconds to skip startup.nsh, any other key to continue

shell>

Bende kapatma tuşuna basıp birdaha açıyorum normal bir şekilde açılıyor.
Ancak son zamanlarda yavaş açılıyor pc eski demeyin toplayalı daha 1 ay oldu. Galiba yüklediğim güvenlik programları yüzünden Malwarebytes ve 360 security programlarını yüklediğimden beri 30 sn civarında açılıyor normalde 5 sn falan sürüyordu.

Diğer sorunum;
Windows 8 i hiçbir şekilde güncelleyemiyorum, windows update arattığımda birtane buluyor güncellemeye çalıştığımda yüklenme çubuğu geliyor boş boş bekliyor sonra hiçbirşey olmamış gibi gidiyor, birdaha güncelleme tuşu geliyor.

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Güncellemeyle uğraşma direk buradan yükleme aracı ile 8.1'i indirip ister rufusla sıfırdan kurulum yap istersen de yükseltme yaparak yükle seçim sana kalmış :)

Ama bence hiç 8.1 le uğraşma direk Windows 10'a geç :yes:

Codseus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence windows 7 den sonrası lanetli keşke yüklemeseydim. Windows 8.1 veya 10 yüklemek için bütün güncellemeleri yüklemek gerekiyo diye biliyorum oluyormu öyle ?

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Windows 10 iso dosyasını indirirsen direk yükseltme yaparak yükleyebilirsin sonrada temiz kurulum yaparsın.

Codseus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben windows 7 ye geri dönsem olmazmı ya baya pişmanım windows 7 candır diyorum şuan. 10 yüklersemde yani bazı oyunlara vercek param yok korsan olarak sıkıntı çıkacak diyorlar korsanı tabiki desteklemiyorum ama acaba yüklersem düzelecekmi bu hatalar ? Düzelmezse mecbur 7 kurup birdaha yükseltmeyeceğim. Şimdi 8.1 e mi yükseltsem acaba yoksa 10 a mı ? Bence önce 8.1 deniyim diyorum.

mito

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kardeş w 8 stabil olmadığı için w 8.1 çıkardılar sen niye hala 8 de kaldın çözemedim yükselt bence