Windows 8 Release Preview iso indir

FerdiAltan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
MS-Windows-8-Release-Preview.jpg

windows 8 indirmeden önce unutmayın

Windows 8 yayın öncesi yazılımı, ticari olarak yayımlamadan önce büyük ölçüde değişikliğe uğrayabilecek

bir yayım öncesi yazılımdır. Bazı ürün özellikleri ve işlevleri için ek donanım ya da yazılımların yüklenmesi gerekebilir.
Türkçe

64 Bit (x64) (3,3 GB) indirmek için tıkla

http://iso.esd.microsoft.com/WRPDL/D29D6C5B1D8AF956B5DA9DF738CFD92DFD4F6C8FB/Windows8-ReleasePreview-64bit-Turkish.iso

32 Bit (x86) (2,5 GB) indirmek için tıkla

http://iso.esd.microsoft.com/WRPDL/...8FB/Windows8-ReleasePreview-32bit-Turkish.iso

Ürün Anahtarı : TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
o sürüm artık tası-tarağı toplayıp gitmek üzere..bende final sürüm diye dikkatli okuyordum....

Reaksiyon puanı
4
windows 8 gecen gün kurdum alısana kadar resmen terledım.bı sistem bu kadar saçmamı yapılır.insnlar baslat çubuguna alısmış.bari kullanıcının kararına bıraksalardı.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ne olmuş oku aferin :D
benim okumamı "aferinle"(ağrı kesici)ödüllendireceğine biraz etrafına bak..ne olup bittiğini anlamaya çalış..artık nihayi sürüm sunulacak hala iş yapmış olmak için kendince sunumlarda bulunuyorsun...
ben samimi söylemiştim dalgınlık her insanda olağandır..
"Ne iyi ettin de açtın konuyu hiç de haberimiz yoktu."derler......​

FerdiAltan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim okumamı "aferinle"(ağrı kesici)ödüllendireceğine biraz etrafına bak..ne olup bittiğini anlamaya çalış..artık nihayi sürüm sunulacak hala iş yapmış olmak için kendince sunumlarda bulunuyorsun...
ben samimi söylemiştim dalgınlık her insanda olağandır..

Haklısın

FerdiAltan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kendi kendime düşünüyorum acaba ben ne yaptımda Allah beni huzuruna almadı ve kendimi bu forumda buldum ben bu foruma düşücek kadar ne günah işledim yol yakın ben ayrılacam :D ben dünya ehli insan değildim