Windows 8 Pro İle Uyumlu Antivirüs Hangisi

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
İyi günler arkadaşlar.. Ben Windows 8 Pro kullanıyorum ancak ilk kurduğum zamanlarda Avira Internet Security son versiyonunu kurmuştum ve kurduğumada pişman oldum bir türlü kaldıramadım sürekli mavi ekran hatası alıyordum en sonunda format atmak zorunda kaldım. Onun için hangi Internet Security yazılımı şu an sorunsuz çalışmaktadır acaba ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Kaspersky Internet Security 2013 sorunsuz çalışıyor

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Norton kullanıyorum hiçbir eksiğini görmedim. :)

jaydeejoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Uzun yıllar eset kullandım- Ama w8 de gömülü olarak defender var- oldukça iyi nerdeyse eset kadar iyi. pcyi kasmıyor stabil çalışıyor. tek sorun , updateleri manuel yapıyor. pc yi her açtığında windows update gidip güncelleri denetle demen gerekiyo. Başka bir güvenlik programına ihtiyacınız yok anlamına geliyor.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hiç gerek yok aslında. Windows 8 zaten Windows Deffender ile geliyor. Security Essentials'ı kurmayı denerseniz size zaten kurulu olduğunu söyleyecektir.
Kıssadan Hisse : Hiç gerek yok!

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Norton ben kullanıyorum gayet iyi

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hiç gerek yok aslında. Windows 8 zaten Windows Deffender ile geliyor. Security Essentials'ı kurmayı denerseniz size zaten kurulu olduğunu söyleyecektir.
Kıssadan Hisse : Hiç gerek yok!
O sadece virüsleri bulup siliyor diye biliyorum internetten gelen virüsleri durdurmuyor. :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
O sadece virüsleri bulup siliyor diye biliyorum internetten gelen virüsleri durdurmuyor. :)
Olur mu canım real time gerçek zamanlı koruması var Defender yani mse nin..

@re13el Eset Windows 8 le uyumlu değil forumda windows 8 e eset kurupta sıkıntı yaşayan arkadaş çok gördüm.. Ben denemedim ama..

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Olur mu canım real time gerçek zamanlı koruması var Defender yani mse nin..

@re13el Eset Windows 8 le uyumlu değil forumda windows 8 e eset kurupta sıkıntı yaşayan arkadaş çok gördüm.. Ben denemedim ama..
Ben öyle biliyordum bilgi için teşekkürler. :D

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Windows Deffender hiç hoşuma gitmedi :) tarıyormu taramıyormu belli değil usb bellekleri taramak istesem sağ tıkladığımda listede gözükmüyor bile. Ayrıca exe uygulamaların olduğu bir klasöre girince bilgisayarı donduruyor resmen artık orada ne yapıyorsa. Ben bi norton u deneyim o zaman

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Windows Deffender hiç hoşuma gitmedi :) tarıyormu taramıyormu belli değil usb bellekleri taramak istesem sağ tıkladığımda listede gözükmüyor bile. Ayrıca exe uygulamaların olduğu bir klasöre girince bilgisayarı donduruyor resmen artık orada ne yapıyorsa. Ben bi norton u deneyim o zaman
Benden bi tavsiye Yasal Program.com da kampanyalar çok oluyor bu antivürüslerde onları takip et derim. :)

thetech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avast Free :) ayrıca mail ile kayıt olunca 1 yıl lisanslı...

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kaspersky ve Norton'u denedim sorunsuz çalışıyorlar :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Avast Free :) ayrıca mail ile kayıt olunca 1 yıl lisanslı...
Avast uyumlu değil çünkü denedim metrodaki interneti kesiyor ayrıca metrodaki videolar çalışmaz hale geliyor..

Ben Advanced system care ultimate kullanıyorum windows 8 le antivirüs korumasıda var tabii gayet iyi tavsiye ederim..

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
w8 pro.ile çalışacak herhangi güvenlik programından kendi defenderi daha iyidir..
hele iş.sisteminiz 64 bitse hiçbirine yanaşmayın derim..tanınmış int.sec.lerde 64 bite rastlamadım..şimdi bazı arkadaşlar "sorunsuz çalışıyor"diyebilirler amma ben aksini söylüyorum:64 bitte full çalışmaz hiçbiri...
nedeni hiçbiri 64 e kurulmuyor hep 86(32)ye kurulum yapıyor...86 dan 32 kontrol edilemiyor hep sorun oluyor..

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Avast uyumlu değil çünkü denedim metrodaki interneti kesiyor ayrıca metrodaki videolar çalışmaz hale geliyor..

Ben Advanced system care ultimate kullanıyorum windows 8 le antivirüs korumasıda var tabii gayet iyi tavsiye ederim..

Advanced system care yi bende kullanıyorum şu an sistemim de 32 Bit ama kim ne derse desin ben Windows Defender' ı asla kullanmam. Yararı yok olmadığı gibi boş yere bilgisayarı kasıyor sadece.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
mse başka defender başkadır...w8 e mse kuramazsınız....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mcafee de sorunsuz çalışıyor, ama ben gerek duymadım win8 içindeki yeterli .

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bitdefender araştırmalara göre en uyumlu olan bu program

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Defenderin gerçek zamanlı koruduğunu zannetmiyorum. Hatta bilgisayar virüs yedi formatlamak zorunda kaldım.
Avast açılışta bilgisayarı aşırı derecede yavaşlatıyor. En az 25-30 saniye fark ettiriyor.
Son AV testlerinden AVG nin çok yüksek puanlar aldığını gördüm.
AVG Free 2013 kurdum. Bilgisayar çok rahat çalışıyor yavaşlama yok, ayrıca virüslere karşı anında uyarı veriyor.

İndiriken 32 - 64 seçimi yapmalısınız

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Windows 8 e şimdilik kaspersky kurmayın. hala belli başlı sorunları var. avira nın beta sürümünü kullandım test ettim 1 ay hiç bir olumsuz birşeyle karşılaşmadım. beta olduğu halde. Bitdefender tabanlı emsisoft sorunsuz çalışıyor win8 de.

Geçen seneki gibi anasayfada yasal 1er yıllık Emsisoft lisansı dağıtıcam yakında.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
@S4B0T4J Bitdefender internet security var mı??..

BitDefender Antivirus Plus 2012 var 4 adet lazımsa göndereyim.

BitDefender Antivirus Plus 2012
License Key
Subscription105 days left​
License Key
Subscription591 days left​
License Key
Subscription102 days left

License Key
Subscription102 days left​