• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 8 Oyunlarda Sorun

K4S1R6A

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8'e mükemmel,süper diyen arkadaşların madem bu kadar iyi b​ana yardım etmenizi istiyorum.Bende windows 8 enterprise var.Şimdi gta sanandreas'ı ve Hitman Absolution'u yükledim.Gta sanandreas'ı açıyorum.O büyük logo kısmı var ondan sonra start game bölümüne gelmesi gerek fakat tam o arada gta_sa.exe çalışmayı durdurdu diyor.Sebebini anlayamadım.Directx9 ve NetFramework 3.5 kurdum.Yine aynı sorunla karşılaşıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

sende problem vardır.şuan bende win8 kullanıyorum hitman açılıyor..diğer bir çok oyunda öyle gta4 pes13 fifa13 nba2k13 cod moh farcry3 vs vs. hiç birinde sorun yok

Hocam bende nasıl problem olabilir.Ben henüz PC yeni aldım zaten.Chrome tarzı uygulamaları MSN vs. kurdum sadece ayrıca netframework 3.5 de kurdum directx9'da kurdum.Nasıl çözeceğim bu sorunu?

visul C ++ 2005,2008,2010 - games for windows live kur. Bütün güncelleştirmeleri yap ondan sonra tekrar dene.

Bencede sorun sizden kaynaklanıyor bende windows 8 kullanıyorum oyunlarda sorun yasamıyorum :)

visul C ++ 2005,2008,2010 - games for windows live kur. Bütün güncelleştirmeleri yap ondan sonra tekrar dene.
Tavsiye için sağolun deniyorum hemen visualların hem 32 hem 64bitlerini kurdum çünkü PC 64 bit fakat oyunlar 32bit felan destekler yada ne bileyim :D

@K4S1R6A, Hitman 5'i Win 8 üzerinde bitirmiş bulunmaktayım :) Hacı kurulumdan sonra 3-5 şey deneyerek yapmıştım ama epey zaman oldu hatırlayamıyorum tam olarak neyden sonra çalıştırabildiğimi. Düzgün crack basıp Steam kurulumu yaptığın zaman çalışması gerekiyor.

Ben windows8 kullaniyorum ozelliklede uyumlulugu bulamiyorum
Uygulama kısayoluna sağ tıklayıp özellikleri seçersen uyumluluk sekmesini görebilirsin.

arkadaşım bendede aynı hata çıkıyor aradım aradım bulamadım çözümünü bi yabancı foruma baktım gta san andreas win8 e uyumlu deildir diyordu .

bendede aynısı var windows 8 de çalışmıyor lütfen yardım edin geta bi çözüm bulun

:cursing:Arkadaşlar Bendede hiçbirisi açılmıyor. PC'im ASUS win8 dokunmatik kuzenimin ise dokunmatik deil. O nda oyunlar açılıyor ama bende açılmıyor. Mesela PES2010 da Bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor diyor. World of Tanks ta ise dll hatası veriyor. M.A.R.S. ı ise oyna diyorum hiç bir şey olmuyorrr. win8 herkesin bilgisayarında aynı deil mi ? Oyunlarımı açmıyosa buna niye 1.700 TL verdim . Bi çözüm bulamazsam deiştirecem.:cursing:

benimkide win 8 aynı sorun sizinkiyle olmuyo işte aaramadığım bajmadığım site kalmadı

Bilgisayarıma sag tıkla solda gelişmiş sistem ayarlarına tıkla performans kategorisindeki ayarlara tıkla ekrana yine bi pencere gelcek üst tarafta veri yürütme engellemesi var ona tıkla sonra sonra alttaki ekle'ye tıkla sonra gta sa'yı sec ve bitti umarım yardımcı olabilmişimdir. bİRAZ GEÇ OLDU AMA SORUNUNUZ ÇÖZÜLECEKTİR.

[KESİN ÇÖZÜM]

Ben veri türütme engellemesini de yaptım ama bende de GTA SAN çalışmıyor aynı bende de büyük logo yeri geliyor ve başla gelmesi yerine gta_sa.exe çalışmayı durdurdu diyor. Uuyumluluk , veri yürütme engellemesi , farklı crack , oyunu silip tekrar yükleme bunların hepsini yaptım ama olmuyor hatta veri yürütme engellemesinden sonra yeniden başlatırken sürekli güncelleme yapıyor ama yinede olmuyor lütfen başka bir çözüm söyler misiniz ? Kafayı yemek üzereyim... :(