Windows 8 Oyun Sorunu !!!

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Öncelikle merhabalar.
Windows 8 Enterprice'ın dene sürümünü kullanıyorum.Microsoft'un kendi sitesinden indirdim ve 9 gün oldu.Ama yaşadığım sorunlar delirmeme neden oldu :cursing:
Sorunlarım kısaca şöyle:

1)Microsoft'un kendi mağazasından indirdiğim Pinball Fx2 ve Microsoft Solitare Collection oyunları ''Profil Yükleniyor" kısmına kadar gelip kapanıyorlar.
2)İstanbul Kıyamet Vakti oyununu ilk yüklediğim zaman açıyordu ama şimdi açılmıyor.
3)Borderlands 2,Batman Arkham City oyunları açılmıyor.

Saygılarımla

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Yok mu yardım edicek çıldırıcam:helpsmilie: :helpsmilie:

Lateralis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
win 8 kullanimiyorum ama ilk aklima gelen ,windows uyumluluk sorunu
acmak istedigin oyunun uzerinde sag klick yap oradan ozelikler > compability seceneklerden Win7 ,yada XP ye uyumlu seklinde calistirmayi dene.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
win 8 kullanimiyorum ama ilk aklima gelen ,windows uyumluluk sorunu
acmak istedigin oyunun uzerinde sag klick yap oradan ozelikler > compability seceneklerden Win7 ,yada XP ye uyumlu seklinde calistirmayi dene.

Denedim.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bende de windows 7 den daha stabil ve seri windows 8 açmadığı uygulama yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende mavi ekran sorunu var grafiklerini ekran kartım kaldırıyor fakat oyunun daha introsunda hemen mavi ekran bağımlı gibiyim artık mavi ekran vermeyince kızıyorum pc ye

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Öncelikle merhabalar.
Windows 8 Enterprice'ın dene sürümünü kullanıyorum.Microsoft'un kendi sitesinden indirdim ve 9 gün oldu.Ama yaşadığım sorunlar delirmeme neden oldu :cursing:
Sorunlarım kısaca şöyle:

1)Microsoft'un kendi mağazasından indirdiğim Pinball Fx2 ve Microsoft Solitare Collection oyunları ''Profil Yükleniyor" kısmına kadar gelip kapanıyorlar.
2)İstanbul Kıyamet Vakti oyununu ilk yüklediğim zaman açıyordu ama şimdi açılmıyor.
3)Borderlands 2,Batman Arkham City oyunları açılmıyor.

Saygılarımla
Windows 8 in Pro sürümünü denediniz mi?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bendede COD çalışmadı ama neden çalışmadığını araştırmaya zamanım olmadı.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
herşeyi sorun.bende kurdum ilk başta oyun intro da takıldı.sonra yeniden başlattım.bu sefer çalıştırdı.oyundan attı.sonra sildim bu windows 8 i daha
erken kullanmak için.

şunuda deyim bu hatalarının çoğunun windows 8 sürümüyle alakası yok.enterprise pro filan farketmiyor.etkinleştirilmesiylede alakası yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş kim dedi sana win8 geç diye çıldrıcam çabuk yardım falan diye kasıyorsun win7 neyine yetmiyor ne acelen var dı

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Windows 8 in Pro sürümünü denediniz mi?
Pro sürümle alakası yoktur da. Belki ekran kartı driverı tam uyumlu olmadığından çalışmıyor olabilir diyeceğim ama önceden windows 8 de çalışan oyun çalışmıyorsa işler karışır. Bende CS 1.6 bile çalıştı, yani yeni oyunların aslında çalışması gerekir.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl çalışmıyor anlamadım. Hani desem ki köklü bir değişime gittiler alt yapı tamamen değişti. Ama zaten aynı w7 dosyaları var. Bende denedim diğer pcde her oyunu açıyor w8 ? ekran görüntüsü eklesene sen bir. Bakalım neymiş o sorun.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Nasıl çalışmıyor anlamadım. Hani desem ki köklü bir değişime gittiler alt yapı tamamen değişti. Ama zaten aynı w7 dosyaları var. Bende denedim diğer pcde her oyunu açıyor w8 ? ekran görüntüsü eklesene sen bir. Bakalım neymiş o sorun.

Ekrean görüntüsü koyucak birşey yok olay basit.İstanbul Kıyamet Vakti'ne tıklıyorum serveri seçiyorum başlat diyerrum ya çok geç açılıyor yada hiç açlmıyor.Borderlands 2 ile Batman Arkham City yanıt vermiyor.Microsoft'un kendi Microsoft Sollitare Collection ile Pinball ise profil yükleniyor kısmına gelip donuyor ve metro arayüzüne atıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aman arkadaş madem bilmiyonuz yüklemeyin yorumum yuklenirse uygulayin çalişir tarih 11.11.2012

denetim masasina gir
program kaldira gir
windows özelliklerini aç kapaya gir
net fremawork 3.5 i seç tamam de indir
win 8 in orjinal değilse crack indir cracki internette mevcut win8 pro kullanicisiyim çalişmayan tek bir oyun var oda resident evil : operation raccon city
özelliklerden uyumluluk olayi çözüm değil bu arada onu boşuna yazmayin win8 de köklü değişime gitmemiş diyen arkadaş silme hizi 300 sn/kb oluyor stabil hizli pc 11 saniyede açiliyo sen nasi bi değişim bekliyodun ?
büyük harfle yazdim genelde okunmuyo yorumlarin %80i uzun diye güncellemeleri her sali alin
not: microsoftun denemelerinde çalişmayan hiçbir oyun yoktu yani hepsi çalişiyor deneme yanilma yöntemiyle yada craakla ilgili sorunlar var ve çalişmayi durdurdu sorunu zaten microsofta iletildi max payne 3 gibi oyunlarda çalişmayi durdurdu hatasida işallah çözülücek başka bi sornu yok zaten .mp.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bendede COD çalışmadı ama neden çalışmadığını araştırmaya zamanım olmadı.

cod ama hangisi modern warfare3ü deneme amaçlı yükledim hiç bi ayar yapmadan direk açıldı gerçi 5 dakika oynadıktan sonra komple sildim şuan battefield 3 denedim onuda açtı

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
cod ama hangisi modern warfare3ü deneme amaçlı yükledim hiç bi ayar yapmadan direk açıldı gerçi 5 dakika oynadıktan sonra komple sildim şuan battefield 3 denedim onuda açtı

Bende MV3 kurmuştum gerçi halada kurulu ama neden çalışmadı bilmiyorum :)

Mert_szgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende de Borderlands 2 ve Cabelas Dangerous Hunts 2013 oyunlarını kurup crack yaptıktan sonra msvcp100.dll ve msvcr100.dll dosyasının eksik diye hata verdi dosyaları indirdim bulunduğu klasöre attım sorun yine çözülmedi sorunu çözen arkadaşlar varsa yazabilir mi lütfen ...?

Oyunlar Black Box Donanımlar Tam kapasite de ama Sistem Windows 8 sürücülerde Windows 8 le uyumlu günceldir. Windows 7 Uyumluluk modunda da denedim.Başka ne eksik olabilir ki,...

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bende de Borderlands 2 ve Cabelas Dangerous Hunts 2013 oyunlarını kurup crack yaptıktan sonra msvcp100.dll ve msvcr100.dll dosyasının eksik diye hata verdi dosyaları indirdim bulunduğu klasöre attım sorun yine çözülmedi sorunu çözen arkadaşlar varsa yazabilir mi lütfen ...?

Oyunlar Black Box Donanımlar Tam kapasite de ama Sistem Windows 8 sürücülerde Windows 8 le uyumlu günceldir. Windows 7 Uyumluluk modunda da denedim.Başka ne eksik olabilir ki,...

bu dll dosyaları oyunun klasörüne değil, C:\Windows\System32 içine atılır

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
bu dll dosyaları oyunun klasörüne değil, C:\Windows\System32 içine atılır

Sistem 32 bit ise C:\Windows\System32 içine atılır.
Sistem 64 bit ise
C:\Windows\SysWOW64 içine atılır. :)
64 bit kullanıp ta system32' ye atınca oyunu çalışmayanlar için belirteyim dedim. :D
DDCvg.png

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sistem 32 bit ise C:\Windows\System32 içine atılır.
Sistem 64 bit ise
C:\Windows\SysWOW64 içine atılır. :)
64 bit kullanıp ta system32' ye atınca oyunu çalışmayanlar için belirteyim dedim. :D
DDCvg.png

doğru es geçmişim :D

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeş bende full sürüm vardı ama 1 gün dayana bildim heryeri sorun

Mert_szgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi güzelde .dll dosyalarını C:\Windows\SysWOW64 içine attım ama bu sefer hiçbir tepki yok oyunu askıya bile almıyor...