Windows 8 nvidia ekran kartı sorunu yardımlarınızı esirgemeyin lütfen...

-EnemyDown-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar forumda yeniyim eğer bi hata yaparsam affola...

arkadaşlar bende 32 bit vista vardı ve pek memnun değildim 32 bit windows 8 pro' ya geçtim bütün driver lar tamam bir tek ekran kartımın driver ını yükleyemedim ekran kartım nvidia geforce go 6100 driver ı nvidia nın kendi sitesinden indirdim yüklemeye çalışınca "Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı." hatası alıyorum internette bayağı araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım yardım ederseniz sevinirim...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Nenden 32bit yükledin eğer sistemin 64 bit destekliyorsa 64bit kur

o ekran kartın win8 32bit sürümü yok sadece 64bit sürümü var o yüzden uyumsuz diyor
ancak o ekrankatın win7 32bit sürümünü indirir kurarsın win8'e

-EnemyDown-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://us.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/1.5.1.0/GeForce_Experience_v1.5.1.exe

Bu yazılımı "Yönetici olarak çalıştırın" ve kurun.
Kendisi otomatik olarak sürücüyü bulup güncelleme olduğunu söyleyecek. Bu şekilde deneyin birde.

Sitesinden bulup indirdim dedinizya, o linki yazabilirmisiniz buraya?

Dediğinizi yaptım ancak "Grafik sürücüsü desteklenmiyor." hatasını aldım...

Driverı indirdiğim site bu http://www.nvidia.com.tr/drivers

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
CPU-Z indirip kurun çalıştırın. Grafik sekmesine gelin ve ekran kartının modelinin ve bilgilerinin olduğu yerin ekran görüntünü alın, burdan paylaşın, bakalım.

-EnemyDown-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nenden 32bit yükledin eğer sistemin 64 bit destekliyorsa 64bit kur

o ekran kartın win8 32bit sürümü yok sadece 64bit sürümü var o yüzden uyumsuz diyor
ancak o ekrankatın win7 32bit sürümünü indirir kurarsın win8'e

Sistemim 32 Bit olduğu için 32 Bit kurdum. Dediğin gibi win 7 32 Bit sürümünü indirdim ama o da olmadı büyük ihtimalle win 7 ye döneceğim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

CPU-Z indirip kurun çalıştırın. Grafik sekmesine gelin ve ekran kartının modelinin ve bilgilerinin olduğu yerin ekran görüntünü alın, burdan paylaşın, bakalım.

Programı yükledim bu da ekran görüntüsü

http://r1307.hizliresim.com/1c/p/qlw59.jpg

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sistemim 32 Bit olduğu için 32 Bit kurdum. Dediğin gibi win 7 32 Bit sürümünü indirdim ama o da olmadı büyük ihtimalle win 7 ye döneceğim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Programı yükledim bu da ekran görüntüsü

http://r1307.hizliresim.com/1c/p/qlw59.jpg

Bazen işlemiyor donanımı. Birde bu versiyonunu kur.
ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.65-setup-en.exe
Ama kurarken yönetici olarak çalıştır. Programı açarkende yönetici olarak çalıştır. Bu versiyon setuplu kurulumlu versiyon. Diğeri portable idi.

Eğer yine bilgiler çıkmazsa başka yolla bakarız. Eski kurduğun driverı windows vista uyumluluğu ile kurmaya çalış birde.

-EnemyDown-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazen işlemiyor donanımı. Birde bu versiyonunu kur.
ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.65-setup-en.exe
Ama kurarken yönetici olarak çalıştır. Programı açarkende yönetici olarak çalıştır. Bu versiyon setuplu kurulumlu versiyon. Diğeri portable idi.

Eğer yine bilgiler çıkmazsa başka yolla bakarız. Eski kurduğun driverı windows vista uyumluluğu ile kurmaya çalış birde.

Dediklerinin hepsini yaptım ama biraz önce attığım resimin aynısı çıktı biraz araştırma yaptım benim ekran kartı sadece vista ve 7 destekliyormuş win 8 desteği yokmuş bende birazdan win7 formatı atıcam vakit ayırıp yardım ettiğin için çok teşekkürler...

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Dediklerinin hepsini yaptım ama biraz önce attığım resimin aynısı çıktı biraz araştırma yaptım benim ekran kartı sadece vista ve 7 destekliyormuş win 8 desteği yokmuş bende birazdan win7 formatı atıcam vakit ayırıp yardım ettiğin için çok teşekkürler...

Rıca ederim.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
uyumluluktan windows 7 yapıp kurabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lütfen yardım edin sürücüm Nvidia Geforce 750 M 16GB ram'i olan 64 bit Asus N550JV bilgisayarımda bilgisayar kendi kendine gecen gun nvidia yı durdurdu. Aygıt yöneticisine baktım etkin diyordu ancak bana Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) hatasını veriyor ne yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var bende nvıdıa hatası alıyodum kod 43 hatası ondan sonra servise verdim ve format attılar ve düzeldi ardından 1 kaç ay geçti ve sonra aygıt yöneticisine girdiğimde bu sefer de kod 39 hatası alıyorum aygıt bozuk yada silinmiş dosyası olduğu için yüklenemiyo yazıyor bakmadığım site kalmadı nvidianın sitesine girdiğimde 337.88 öle bişeyi yükle diyor ama yükledim onu ama olmadı grafik sürücüm 331.56 ama google yazıyorum ama öle bi ekran kartı yok diyor lütfen bana yardım ederseniz çok mutlu olurum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
casper nirvana leptop gtforse 630m ekran kartı var bi sitede verilrn tüm linkleri denedim nvıdıa sitesindende denedim otamatik bul dediğim zaman özellikleri geliyo o özelliklere göre sürümü indiriyorum yine olmuyo uyumluluk hatası veriyo nasıl düzelte bilirim bu sorunu vim 8 yüklü